Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru își apără noul favorit din apărare, Stoichiță nu e convins. „M-au sunat foarte mulți din presă”

Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, i-a luat apărarea lui Denil Maldonado, unul dintre cele mai criticate transferuri ale „leilor”. Stoichiță nu e convins
04.03.2024 | 08:30
Mihai Rotaru isi apara noul favorit din aparare Stoichita nu e convins Mau sunat foarte multi din presa
Denil Maldonado e pariul lui Mihai Rotaru. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a vorbit pe larg la FANATIK SUPERLIGA după victoria din deplasare cu Petrolul Ploiești, scor 3-2. Patronul oltenilor s-a contrazis cu Mihai Stoichiță cu privire la internaționalul din Honduras.

Mihai Rotaru, explicații pentru forma slabă a lui Maldonado la U Craiova: „Venea după o perioadă de 3 luni în care nu jucase”

Mihai Rotaru a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA faptul că Maldonado a avut probleme din punct de vedere fizic: „Eu am rămas uimit după ce a jucat primul meci cu Farul, el făcând doar două zile din cantonamentul din Antalya. Sigur că venea și după o perioadă de aproape trei luni în care nu jucase.

ADVERTISEMENT

În MLS se terminase campionatul în septembrie sau octombrie și atunci a avut niște probleme de adaptare. Eram uimit pentru că una dintre calitățile lui și care au contat foarte mult atunci când Ivailo a desci să îl aducă a fost viteza. 

Toată lumea spunea că Maldonado e lent. Bă, înseamnă că avem o problemă. Noi de-asta l-am luat, că e rapid. Și a arătat că are totuși o viteză foarte bună”, a surprins conducătorul din Bănie.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru, răspuns pentru contestatarii lui Maldonado: „Are viteză. Nu este adevărat”

Mihai Rotaru susține că Denil Maldonado a fost judecat greșit și stoperul o va demonstra pe teren: „Foarte mulți din presă vorbeau după meciul cu Farul că Universitatea Craiova are fundași centrali foarte lenți. A jucat Maldonado cu Raul Silva. OK, Raul Silva e clar că nu îl dă viteza afară din casă. 

Dacă avea și viteză era la Bayern Munchen. Dar Maldonado are viteză. Nu este adevărat. Nu era pregătit. Se vor regla lucrurile astea ușor-ușor. E în primul unsprezece în echipa națională din Honduras. Are 27 de meciuri”. 

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță nu este însă la fel de convins: „Dați-mi voie să am rețineri la Maldonado. Face greșeli de poziționare. Dacă stau să analizez și vreau să te felicit e că tre încadrezi la viitoarea regulă de 6+5. Ai avut 7 români în echipă și stelele au venit din rândul lor nu al străinilor”.

Mihai Stoichiță, remarci după Petrolul – U Craivoa 2-3: „Mitriță s-a supărat de vreo două ori”

Mihai Stoichiță a scos în evidență un jucător al lui Petev: „Cu excepția lui Houri, care joacă foarte bine după părerea mea și este un jucător excelent. Mitriță pentru mine este o normalitate să aibă realizările astea spectaculoase, cu plusul de rigoare, efortul și dăruirea pe care a arătat-o în joc”.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor a ținut să mai facă o precizare: „Markovic și Baiaram, în momentul când nu se gândesc la ei sunt jucători excepționali. Nu știu dacă ai fost atent, Mitriță s-a supărat de vreo două ori după primele două goluri, Markovic a simțit că poate să facă orice și n-a dat pasă la timp.

Puteau să iasă faze periculoase sau chiar goluri din ceea ce trebuia să facă el în momentul ăla”, a mai spus analistul FANATIK SUPERLIGA, emisiunea care e LIVE în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30 pe FANATIK.RO.

Mihai Rotaru îi ia apărarea lui Denil Maldonado: „Are viteză”

ADVERTISEMENT