Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru laudă arbitrajul din FCSB – Universitatea Craiova 1-1. Cum a văzut faza la care Edjouma a cerut penalty: “Păcălește! Simulează acolo!”. Video Exclusiv

Mihai Rotaru (50 de ani), patronul Universității Craiova, nu are nimic să reproșeze brigăzii conduse de Florin Andrei la derby-ul cu FCSB.
19.03.2023 | 18:47
Mihai Rotaru lauda arbitrajul din FCSB  Universitatea Craiova 11 Cum a vazut faza la care Edjouma a cerut penalty Pacaleste Simuleaza acolo Video Exclusiv
2 puncte în plus are FCSB față de Craiova lui Mihai Rotaru. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a lăudat brigada de arbitri condusă de Florin Andrei la derby-ul dintre FCSB și Universitatea Craiova. Patronul oltenilor a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mihai Rotaru, extrem de mulțumit de arbitraj la FCSB – Universitatea Craiova: „A făcut un meci excelent”

Omul de afaceri nu a avut nicio emoție cu arbitrajul la meciul cu FCSB și a ținut să dezvolte acest subiect: „Felicit brigada de arbitri! Chiar cred că au făcut un meci foarte, foarte bun. Ne-am întrebat și noi înainte de meci de ce ne dă un arbitru mai puțin cunoscut.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

Răspunsul nostru a fost că înseamnă că este un arbitru valoros și pesemne că are foarte mare încredere în el. A făcut un meci excelent din punctul meu de vedere și s-a ridicat la înălțimea evenimentului”.

Universitatea Craiova a dominat copios în prima repriză, iar Mihai Rotaru e de părere că „leii” regretă că nu au plecat cu toate cele trei puncte: „Trebuie totuși să menținem o atmosferă bună în lot. A spus-o Neagoe foarte clar: că nu ne mulțumim, că i-am avut în mână”.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru nu crede că a fost penalty la duelul dintre Ivan și Edjouma: „Se aruncă peste Ivan cu piciorul!”

Chestionat de Horia Ivanovici cu privire la faza în care FCSB a cerut penalty la duelul dintre Ivan și Edjouma, patronul Universității Craiova a răspuns sigur pe el: „Nu. Arbitrul a considerat că a fost un umăr la umăr, iar galbenul a fost pentru simulare. Uitați-vă la a treia reluare din spate, în care Edjouma întinde piciorul și se agață de Ivan. Adică păcălește, simulează acolo.

Putem să discutăm despre prima parte a contactului dacă a fost sau nu, dar cartonașul galben a fost acordat corect. Se aruncă peste Ivan cu piciorul. Credeți-mă că niciun jucător nu este mulțumit de rezultat!”, a concluzionat patronul Universității Craiova, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Moderatorul a fost însă deranjat și de atitudinea jucătorilor lui Eugen Neagoe, care au scăpat printre degete victoria: „Nu mi-au plăcut deloc declarațiile jucătorilor de la final. E o stare așa de dolce farniente la Craiova! Dar nu jucați dumneavoastră sau Neagoe! Pe mine mă omoară mentalitatea asta a fotbalistului român care se mulțumește cu puțin sau de la Universitatea Craiova.

Bă, n-ai cum! Tu nu ai câștigat meciul! Practic ai mai pierdut două puncte în lupta pentru obiectiv. Nu poți să spui: ‘Da domne, suntem mulțumiți!’. Când i-ai prins așa pe FCSB și trebuia să le dai trei până în minutul 45. Ca dup-aia puteai să și pierzi!”, a mai punctat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT