Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Rotaru mai semnează un jucător din vară la Universitatea Craiova. „Să nu-i spuneți și lui, să nu știe”

Mihai Rotaru a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că va semna prelungirea de contract cu un jucător de la Universitatea Craiova în vară.
01.03.2024 | 18:50
Mihai Rotaru mai semneaza un jucator din vara la Universitatea Craiova Sa nui spuneti si lui sa nu stie
Mihai Rotaru, despre prelungirea contractului unui jucător de la Universitatea Craiova. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Unul dintre veteranii lotului va mai primi un contract din partea lui Mihai Rotaru. Patronul de la Universitatea Craiova a anunțat că se va mai baza pe jucător pentru cel puțin un sezon.

Mihai Rotaru mai semnează un jucător din vară la Universitatea Craiova. „Să nu-i spuneți și lui, să nu știe”

Alexandru Mateiu este jucător la Universitatea Craiova din 2014, atunci când a fost cumpărat de Mihai Rotaru pentru 500.000 de euro de la Brașov, echipa unde și-a început cariera. Mijlocașul a strâns 310 partide în tricoul oltenilor și are peste 20 de contribuții de gol.

ADVERTISEMENT

Optarul din Bănie are 34 de ani și demonstrează meci după meci că poate să ofere evoluții foarte bune în tricoul craiovenilor. Lui Mateiu îi va expira actuala înțelegere în vară.

Astfel, Mihai Rotaru a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că îi va prelungi contractul mijlocașului. Patronul Universității Craiova este mulțumit de prestațiile veteranului și îi va oferi o înțelegere valabilă pentru cel puțin un sezon.

ADVERTISEMENT

“Bun, bun Mateiu. E foarte bine. Își termină contractul în vară. Cred că mai vrea un an sau doi de contract. De asta joacă așa bine. Întotdeauna m-am gândit să-i prelungesc, dar să nu îi spuneți și lui că nu vreau să știe. Vedem cât prelungim.

Și acum doi ani, când și-a terminat contractul, a venit în cantonament cu noi și a semnat acolo. Repet, nu trebuie să știe, că de asta joacă așa bine”, a declarat Mihai Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Rotaru, despre Alex Mitriță: “Este Messi al României”

“Mitriţă, cred că a fost cel mai bun meci al lui ca angajament. S-a apărat, a atacat, a dat două pase de gol extraordinare. A contribuit şi la primul gol al lui Baiaram. Se scot oamenii din joc prin un-doi-ul lui cu Markovic.

A tras echipa după el. Aşa şi este. Messi al României. Este singurul jucător român care poate să rezolve de unul singur un meci. Pe mine altceva m-a încântat. Angajamentul din timpul meciului.

ADVERTISEMENT

Modul în care s-a prezentat el pe faza de apărare. Pe atac ştim cu toţii. Cumulul de calitate pe care l-a arătat ieri. Joker jos”, a spus Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA, după victoria cu Petrolul Ploiești.

Mihai Rotaru, analiza lui Alex Mitriță după victoria cu Petrolul Ploiești

ADVERTISEMENT