Sport

Mihai Rotaru pune paie pe foc înainte de Universitatea Craiova – FC U Craiova: „Nu a fost niciodată dragoste între noi!”

Mihai Rotaru, acționarul clubului Universitatea Craiova, a avut o declarație tranșantă înaintea derby-ului cu FC U Craiova, din etapa a 26-a din Casa Pariurilor Liga 1.
14.02.2022 | 12:16
Mihai Rotaru pune paie pe foc inainte de Universitatea Craiova  FC U Craiova Nu a fost niciodata dragoste intre noi
ADVERTISEMENT

Derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova va avea loc astăzi, 14 februarie, la ora 19:55, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Mihai Rotaru pune paie pe foc înainte de Universitata Craiova – FC U Craiova

Mihai Rotaru susține că nu vor exista incidente la partida Universitatea Craiova – FC U Craiova, deși între cele două formații „nu a fost niciodată dragoste”.

ADVERTISEMENT

Totodată, acționarul Universității Craiova a vorbit despre bucuria pe care i-a produs-o golul marcat de Atanas Trică, nepotul regretatului Ilie Balaci, în partida cu Dinamo.

„Este un meci așteptat, de care vrem să ne bucurăm. Nu contează că ești suporterul uneia sau alteia dintre cele două echipe.

ADVERTISEMENT

Nu am vorbit cu Gică (n.r. Craioveanu). L-am sunat de dimineață să-i zic «la mulți ani», dar nu mi-a răspuns.

La Craiova, nu este un Rome și Julieta, pentru că nu a fost niciodată dragoste între noi. Nu vor exista incidente, din punctul meu de vedere. Sa înceapă show-ul: «Show must go on!».

ADVERTISEMENT

Trăirile sunt intense și atunci, clar, lotul nostru este mai valoros, dar nu ne asigură nimeni că avem un avantaj.

Avem un mare, mare regret. Noi, la începutul campionatului, chiar am crezut în titlu. Din păcate, au fost cele zece meciuri în care am avut o singură victorie. A trebuit să ne reorganizăm, să ne redefinim obiectivele.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, ne luptăm pentru locul 3 și Cupa României. Și din cauza ghinionului, și din cauza unor greșeli manageriale, nu ne mai aflăm în lupta pentru titlu. Suntem un club analitic.

Cred că tuturor ne-au dat lacrimile, la golul lui «Ati». E o bucurie. Koljic este accidentat, dar, peste vreo trei săptămâni, va juca. Sunt șanse mari ca, la meciul cu Farul Constanța, să fie pe teren. E clar că noi urmărim să o dăm jos pe Voluntari”, a declarat Mihai Rotaru, la PRO X.

În prezent, Universitatea Craiova se află pe locul 5 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 39 de puncte obținute după 25 de meciuri jucate. De cealaltă parte, FC U Craiova se află pe locul 13, cu 26 de puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948: 6,80 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT