Sport

Mihai Rotaru, replică acidă pentru MM Stoica: ”Ai avut greșeli, dar în favoarea ta”

Mihai Rotaru l-a contrat pe MM Stoica, după ce acesta a acuzat arbitrajul de la meciul cu Universitatea Cluj și a dat ca exemplu victoria de la Craiova.
20.02.2024 | 18:21
Mihai Rotaru replica acida pentru MM Stoica Ai avut greseli dar in favoarea ta
Mihai Rotaru l-a contrat pe MM Stoica, după ce acesta a acuzat arbitrajul de la meciul cu Universitatea Cluj și a dat ca exemplu victoria de la Craiova. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Oficialul liderului din SuperLiga este de părere că echipa pregătită de Elias Charalambous ar fi putut să plece cele 3 puncte de pe Cluj Arena dacă nu ar fi existat erorile de arbitraj ale lui Ovidiu Hațegan.

Mihai Rotaru, răspuns vehement pentru MM Stoica

Oficialul vicecampioanei României a dat ca exemplu partida cu Universitatea Craiova, unde victoria lui FCSB a fost clară, 3-0. Mihai Stoica susține că în acea întâlnire arbitrajul a fost unul corect și fără probleme, motiv pentru care ”roș-albaștrii” s-au impus fără bătăi de cap.

ADVERTISEMENT

Afirmațiile lui MM Stoica l-au deranjat teribil pe Mihai Rotaru, care i-a dat o replică pe măsură oficialului FCSB. Patronul oltenilor a amintit faptul că liderul din SuperLiga a câștigat în Bănie, la finalul lunii ianuarie, după ce a deschis scorul dintr-un penalty inexistent.

”La Botoșani am avut posesie de 80%, dar am avut un gol primit dintr-un ofsaid de 3 metri, la care sunt de acord că VAR-ul nu mai avea cum să intervină. Dar în faza inițială trebuia să vezi un ofsaid de 3 metri. Am avut două penalty-uri clare și un roșu la Șeroni.

ADVERTISEMENT

Am văzut că domnul MM Stoica a spus că dacă nu aveau greșeli de arbitraj ar fi câștigat cu 3-0 și la Cluj. Ai avut greșeli la Craiova, dar în favoarea ta, pentru că ăla nu a fost henț la Zajkov. Un penalty inexistent în minutul 48”, a declarat Rotaru, la Digi Sport Special.

Penalty cu VAR primit de FCSB la Craiova

În minutul 45+3 al meciului Universitatea Craiova – FCSB 0-3, Adrian Șut a centrat în careu, iar Darius Olaru a prelungit mingea până la Florinel Coman. Șutul ”șeptarului” a fost atins cu mâna în careu de fundașul Gjoko Zajkov, iar apoi Laurențiu Popescu a prins mingea după mai multe ezitări.

ADVERTISEMENT

În primă fază, Marcel Bîrsan a lăsat jocul să continue, însă faza controversată a fost analizată în camera VAR de Cătălin Popa și asistentul Mircea Grigoriu. După mai multe minute de analiză, ”centralul” a fost chemat la marginea terenului pentru a revedea faza.

În cele din urmă, Bîrsan a dictat lovitură de la 11 metri, iar Darius Olaru a înscris cu o execuție spectaculoasă. Oltenii au protestat vehement, susținând că mingea a sărit în mâna lui Zajkov dintr-o contră.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Ion Crăciunescu a susținut că arbitrul, cu ajutorul VAR, a luat decizia corectă de a acorda lovitură de la 11 metri. Fostul mare arbitru a precizat că mâna lui Zajkov se afla într-o poziție nefirească.

ADVERTISEMENT
1,31 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „total goluri: sub 3,5” la meciul Universitatea Craiova - FC Voluntari