Life

Mihai Petre și soția sa, Elwira, poveste de dragoste ca-n filme. Cum s-au întâlnit câștigătorii de la Asia Express

Mihai și Elwira Petre, câștigătorii de la Asia Express, formează un cuplu solid și frumos, dar cum s-au întâlnit drumurile lor și cum au devenit familia fericită în prezent?
29.11.2021 | 13:28
Mihai Petre si sotia sa Elwira poveste de dragoste can filme Cum sau intalnit castigatorii de la Asia Express
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină originară din Polonia și cunoscutul coregraf sunt uniți de aceeași pasiune, dansul, care în urmă cu mai bine de 20 ani avea să-i aducă împreună.

S-au cunoscut la un concurs din Moldova, în perioada respectivă Mihai Petre fiind nevoit să-și caute o altă parteneră. Din păcate, cea cu care performa tocmai se accidentase.

ADVERTISEMENT

Soarta a făcut ca și Elwira Duda să treacă prin exact aceeași situație și așa au ajuns să fie împreună. Prima oară pe scenă, iar apoi aveau să formeze un cuplu.

Mihai și Elwira Petre, dragoste la prima vedere. Cum s-au cunoscut câștigătorii de la Asia Express

Elwira Petre avea aproximativ 19 ani când în viața sa a intrat fostul jurat de la „Românii au talent” și iată că de atunci sunt nedespărțiți și foarte fericiți împreună.

ADVERTISEMENT

„Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani.

Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo. Eu cu Mihai ne-am cunoscut în Moldova, unde am dat o probă la dans.

ADVERTISEMENT

La două zile el m-a sunat și mi-a spus că el vrea să vină în Polonia. După o săptămână era deja la mine acasă”, mărturisea dansatoarea în urmă cu ceva timp la „Chefi la cuțite”, scrie spynews.ro.

Au făcut echipă bună la Asia Express, unde Mihai Petre a dat totul de la început până la sfârșit. Fire ambițioasă, vedeta nu a abandonat misiunea și a pus mâna pe premiul cel mare.

ADVERTISEMENT

Mihai și Elwira Petre de la Asia Express, o familie împlinită

Lucrurile merg de minune nu numai în plan profesional, ci și personal. Mihai și Elwira Petre sunt căsătoriți de 13 ani și sunt părinții fericiți a două fete, Catinca și Ariana.

Cei doi câștigători de la Asia Express sunt tare mândri de copile, motiv pentru care s-au întors acasă cu trofeul de pe Drumul Împăraților, o adevărată bucurie pentru ele.

Catinca a venit pe lume în anul 2012. Șase ani mai târziu avea să se nască și cel de-al doilea copil, Ariana. Fetițele completează familia dansatorilor.

ADVERTISEMENT