Sport

Mihai Stoica a dat cărţile pe faţă despre transferurile FCSB! Ce spune despre mutările lui Chiricheş, Djokovic şi Garita

Mihai Stoica a anunțat care sunt „țintele” FCSB-ului pentru vară, spunând că Damjan Djokovic și-a dat acordul să vină la echipă.
06.06.2023 | 22:53
Mihai Stoica a dat cartile pe fata despre transferurile FCSB Ce spune despre mutarile lui Chiriches Djokovic si Garita
Mihai Stoica a făcut dezvăluiri despre perioada de mercato de la FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Oficialul vicecampioanei României a mai spus că negocierile cu Arnold Garita au eșuat, pentru că fotbalistul a cerut un salariu mult mai mare decât ceea ce dorește Gigi Becali să-i ofere. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate lista de transferuri a FCSB-ului.

Mihai Stoica a anunțat care sunt „țintele” FCSB-ului pentru vară

Mihai Stoica a anunțat care sunt „țintele” FCSB-ului pentru vară, dând mai multe detalii despre mutările lui Damjan Djokovic și Arnold Garita: „Variante la Edjouma și Olaru erau Tavi, care era improvizație, dar erau Oaidă și Nikolov.

ADVERTISEMENT

Gigi a spus că vrea alt gen de jucători, că îl vrea pe Djokovic. E foarte greu de jucat în Serie B. Paul Codrea jucase în Serie A și în Serie B și mi-a spus că i-a fost mult mai greu în Serie B. Djokovic a jucat bine și în Turcia, el a plecat din România și a jucat”.

„Uite, Adrian Popa de la CSA a jucat în Arabia Saudită și nu a jucat, îmi spunea că viteza de joc era mare acolo. Djokovic și-a dat cuvântul, așa înțeleg că e aproape făcut. Bănuiesc că vine dacă și-a dat cuvântul.

ADVERTISEMENT

Poate fi important. Chiricheș este un jucător care a învățat mult de tot. Și un Chiricheș accidentat te poate ajuta. Deocamdată nu se discută, a spus Gigi clar”, a mai spus Mihai Stoica, la TV DigiSport.

„Negocierile cu Garita au eșuat!”

„Nici vorbă să scăpăm de el, e al doilea golgheter al campionatului și golgheterul echipei. Gigi vrea și un număr 9 de alt tip. Cu Garita negocierile au eșuat. Solicitările impresarilor pentru Garita au fost mult mai mari decât ce a vrut Gigi să ofere.

ADVERTISEMENT

În momentul în care un impresar îți propune un jucător, e normal să propui un comision, dar nu are nicio legătură impresarul cu clubul care discută cu jucătorul. Dar nu e cazul aici. Aici e vorba despre sume mult mai mari decât ce vrea Gigi să ofere”, a continuat Mihai Stoica.

„Musi chiar a fost unul dintre protagoniștii acestui play-off de Liga 2. Noi îl mai lăsăm un an la Iași. Ne-ar fi ajutat cu regula, dar nu juca, pentru că e greu să se impună în fața lui Octavian Popescu. Matei Tănase joacă aceeași poziție cu Octavian Popescu și el va fi rezerva lui.

ADVERTISEMENT

Am făcut cereri să jucăm pe Arcul de Triumf și pe Ghencea cât timp Arena Națională e închisă. E ceva de domeniul fantasticului să ai stadion și să nu ai voie să-l folosești, să fie o gaură. Zilnic se pierd bani”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 sezonul viitor: FCSB”

ADVERTISEMENT
Tags:
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink