Sport

Planul „diabolic” prin care FCSB vrea să aibă antrenorul dorit până la finalul sezonului: „De Pintilii și-au bătut joc!”

Mihai Stoica a dezvăluit planul FCSB-ului cu privire la antrenor, explicând că vor aduce un tehnician, care va fi dat afară după primul meci.
21.03.2023 | 22:35
Planul diabolic prin care FCSB vrea sa aiba antrenorul dorit pana la finalul sezonului De Pintilii siau batut joc
Planul „diabolic” prin care FCSB vrea să aibă antrenorul dorit până la finalul sezonului: „De Pintilii și-au bătut joc!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că Mihai Pintilii a fost persecutat intenționat și a spus că FCSB este forțată să aplice o astfel de tactică pentru a continua sezonul fără să fie sancționată.

Mihai Stoica a dezvăluit planul FCSB-ului cu privire la antrenor

Mihai Stoica a dezvăluit noul plan al FCSB-ului cu privire la antrenor, explicând că vicecampioana României va aduce un antrenor cu licență Pro, care va pleca după o etapă de la echipă, lăsând un timp de 30 de zile, în care Mihai Pintilii va putea să fie interimar:

ADVERTISEMENT

„Noi suntem singurul club din lume, probabil, în care toate discuțiile pe care le avem, apar în presă, pentru că iese patronul să vorbească și să spună ce intenționăm să facem. E o decizie care la momentul ăsta e executorie, dar oricând se poate schimba. Deja s-a făcut o neregulă, că s-a schimbat regulamentul în timpul competiției. 

S-a jucat aproape tot sezonul fără să se ia măsuri. De Pintilii oamenii și-au bătut joc, pentru că el nu a dat indicații. Meciul cu Sepsi e ultimul la care avem voie să fim în formula asta. O să angajăm un antrenor cu licență Pro, care își va da seama după primul meci că nu e exact ceea ce se aștepta și să plece”.

ADVERTISEMENT

„După 30 de zile aducem altul. E foarte inventiv. Suntem forțați să facem o chestie de genul ăsta. Era mai bine să luăm modelul de la Federația Franceză, care păstorește cel mai bun fotbal din lume. Vă dați seama unde erau francezii dacă îl aveau și pe Burchel să-i îndrume?

Edi Iordănescu este singurul care nu a prezentat carnetul de antrenor la noi, restul l-au prezentat. Nu știu de ce nu l-a prezentat. Nu știu dacă i-a fost cerut sau nu. Eu simt că se va face orice e omenește posibil ca noi să fim opriți prin diverse mijloace. Momentan, tot ce spun stă în picioare”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Sunt unele meciuri în care nu ne exprimăm nici bine și intervin unele lucruri!”

„Am jucat 3 meciuri cu CSU Craiova, la Craiova, la 1-1, am avut penalty nedat și am pierdut în cele din urmă meciul. La al doilea meci, eram în prelungirile meciului, a fost aut de poartă, s-a dat corner, a fost 1-1.

Cu Farul, Alibec l-a faultat pe Tamm, nu s-a dat fault, a luat roșu Dawa și s-a întors scorul. La meciul cu Craiova am avut 3 penalty-uri”, a continuat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

„Gigi mi-a spus că ce să ne facă ei nouă. Eu spun așa, că sunt unele meciuri în care nu ne exprimăm bine și atunci intervin alte lucruri.

La Arad a fost măcel, Chivulete i-a lăsat să ne măcelărească. Ce s-a întâmplat cu Chivulete? Arbitrează meci de meci”, a mai spus managerul general al vicecampioanei României.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,10 este cota pentru „X solist” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT