Sport

Mihai Stoica a explicat golul fabulos al lui Ivan Mamut: „Avea o poliță de plătit Craiovei!”

Mihai Stoica a explicat golul marcat de Ivan Mamut pentru FCSB în duelul cu Universitatea Craiova, spunând că atacantul croat avea de plătit o poliță oltenilor.
10.05.2022 | 09:12
Mihai Stoica a explicat golul fabulos al lui Ivan Mamut Avea o polita de platit Craiovei
Mihai Stoica a explicat golul fabulos al lui Ivan Mamut. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit și despre momentul controversat, când a fost surprins de camerele TV bucurându-se la gol.

Mihai Stoica a explicat golul fabulos al lui Ivan Mamut

Mihai Stoica a explicat golul lui Ivan Mamut și a spus că fostul atacant al Universității Craiova avea de plătit o poliță oltenilor, povestind că atacantul croat a spus și înaintea partidei că are nevoie de 10 minute pentru a înscrie în poarta lui Mirko Pigliacelli.

ADVERTISEMENT

„Singura explicație logică era că Mamut avea o poliță de plătit. Mamut i-a spus lui Pintilii că are nevoie de 10 minute să dea gol.

N-a dat un an jumate gol și a spus acum, simțea că va da gol. Prima atingere, călcâi, sănătate! Nici nu-mi vine să cred. Mă gândeam să nu luăm gol, ca să ne securizăm poziția a doua”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate salariul lui Ivan Mamut, eroul din Bănie al „roș-albaștrilor”, dar și al lui Andrei Dumiter, marcatorul golului victoriei din partida de la Pitești cu FC Argeș, scor 3-2.

Ce s-a întâmplat de fapt la bucuria lui MM Stoica după golul FCSB-ului

MM Stoica a comentat și bucuria sa după golul FCSB-ului, explicând că nu a avut niciodată intenția de a lovi stewardul sau de a-i provoca pe fani:

ADVERTISEMENT

„Eu râdeam, eram cu fiică-mea și cu logodnicul ei și cu Straton. Eu am glumit cu stewardul acela. Dincolo de peretele ăla era galerie noastră… asta mai îmi lipsea, să provoc fanii la 60 de ani”.

Totodată, MM Stoica a vorbit și despre viitorul lui Cătălin Straton, portarul de rezervă al FCSB-ului, despre care spune că va rămâne la echipă cât va dori și că va primi și un post de conducere în viitor, după retragere:

ADVERTISEMENT

„Straton vine cu noi în deplasări, ca să fie alături de noi. E un jucător la care ține multă lume. Va rămâne cu noi cât timp va vrea el, e un băiat extraordinar”.

„Va primi și un post de conducere în club după retragere, dacă va vrea acest lucru!”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,22 este cota pentru „nu marchează ambele echipe sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT