Sport

Mihai Stoica a găsit o nouă ”perlă” în curtea lui Gigi Becali: ”Mă gândesc exact la ce a făcut Gică Hagi cu Borza”

Mihai Stoica a descoperit o nouă ”perlă” în curtea lui Gigi Becali și crede că puștiul provenit din academie va face cât de curând pasul la prima echipă.
26.06.2023 | 11:23
Mihai Stoica a gasit o noua perla in curtea lui Gigi Becali Ma gandesc exact la ce a facut Gica Hagi cu Borza
Mihai Stoica a descoperit o nouă ”perlă” în curtea lui Gigi Becali și crede că puștiul provenit din academie va face cât de curând pasul la prima echipă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Managerul general consideră că FCSB ar trebui să găsească o soluție pentru a-și întări postul de fundaș stânga și chiar i-a propus patronului un jucător aflat sub contract cu o formație din SuperLiga.

”Perla” găsită de Mihai Stoica în curtea lui Gigi Becali

Până la găsirea unei soluții de rezervă pentru postul de fundaș stânga, Mihai Stoica a vorbit despre noua ”perlă” din curtea lui Gigi Becali. Este vorba de tânărul de 16 ani Ricardo Pădurariu, care poate acoperi acest post în viitor și care va pleca cu FCSB în cantonamentul din Olanda.

ADVERTISEMENT

”Îl avem pe Panțîru, care și-a revenit, e o variantă la Radunovic. E Pantea, care a demonstrat că poate juca stânga și dreapta, iar eu am încredere că Pădurariu, în foarte scurt timp, va fi o soluție.

Mă gândesc exact la ce a făcut Gică Hagi cu Borza, iar Pădurariu are aceeași vârstă cu Borza când a început Borza să joace. Eu văd calități foarte, foarte bune la acest copil”, a declarat Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

În acest moment, muntenegreanul Risto Radunovic este titularul de drept al postului, iar rezerva sa este Ionuț Panțîru, jucător abia revenit la antrenamente după o pauză de doi cauzată de o gravă accidentare.

Gigi Becali a făcut trei transferuri în această vară

FCSB va efectuat un cantonament în Olanda, la Apeldoorn, în perioada 27 iunie – 7 iulie. În cadrul acestui stagiu de pregătire, formația pregătită de Elias Charalambous va susține și două meciuri amicale.

ADVERTISEMENT

Primul joc de verificare va fi cu Anderlecht, sâmbătă, 1 iulie, echipă pe care vicecampioana României a întâlnit-o în grupele Conference League în toamna trecută și cu care a remizat de fiecare dată: 0-0 la București și 2-2 la Bruxelles. A doua partidă amicală e cea cu PAOK Salonic, formația pregătită de Răzvan Lucescu, care va avea loc pe 5 iulie.

Până în acest moment, Gigi Becali a făcut trei transferuri la FCSB. I-a adus pe Siyabonga Ngezana de la Kaizer Chiefs, pe Alexandru Băluță de la Puskas Academy și Damjan Djokovic de la Al Raed.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” a vorbit pentru FANATIK despre negocierile cu Vlad Chiricheş şi recunoaşte că pretenţiile financiare ale fotbalistului sunt mari, dar încă aşteaptă un răspuns la oferta pe care i-a făcut-o.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota pentru „Câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT