Sport

Mihai Stoica a răbufnit la adresa lui Hagi: “De ce nu-l trage nimeni la răspundere?”

Mihai Stoica a avut o ieşire nervoasă în studio în momentul în care s-a vorbit din nou despre imixtiunile lui Gigi Becali în deciziile tehnice de la FCSB. Managerul l-a dat ca exemplu pe Gică Hagi.
21.08.2023 | 19:15
Mihai Stoica a rabufnit la adresa lui Hagi De ce nul trage nimeni la raspundere
Mihai Stoica a răbufnit la adresa lui Hagi: "De ce nu-l trage nimeni la răspundere?”. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 2-1 meciul cu Poli Iaşi şi are punctaj maxim în SuperLiga, după cinci etape. Pentru roş-albaştrii a rămas doar competiţia internă, după ce a fost eliminată de Nordsjaelland în Conference League.

Mihai Stoica a răbufnit la adresa lui Hagi: “De ce nu-l trage nimeni la răspundere”

Mihai Stoica a avut o izbucnire nervoasă în momentul în care se vorbea în studio despre implicarea lui Gigi Becali în deciziile antrenorilor. Managerul l-a dat exemplu pe Hagi:

ADVERTISEMENT

„Hagi face și mai des schimbări la pauză! Poate mă enervez! Dar despre el nimeni nu spune nimic, nimeni nu se întreabă: «Hagi de ce face?». De ce nu-l trage nimeni la răspundere pe Hagi? Cred că a schimbat mai des decât am făcut-o noi!”, a spus Stoica la OrangeSport.

Mihai Stoica: “Noi suntem în regres? Cum de-l vindem pe Dennis Man în pandemie pe 11 milioane de euro?”

Când i s-a atras atenţia că la Gică Hagi jucătorii progresează, Mihai Stoica a avut un şir de ironii la adresa moderatorului:

ADVERTISEMENT

„Iar noi suntem în regres? Cum de-l vindem pe Dennis Man în pandemie pe 11 milioane de euro? Cum de-l vindem pe Cordea deși suntem într-un regres formidabil? 

Cum de l-am vândut pe Moruțan? Ce performanțe europene avea Moruțan? Ratase penalty cu Karagandy, asta era performanța lui europeană. Batem record după record”, a spus managerul general al vicecampioanei.

ADVERTISEMENT

“Mă mai sună şi în pauză şi îmi spune «ce mutare a făcut Ferguson»”

Gigi Becali s-a ales şi cu o poreclă pentru deciziile pe care le ia la FCSB. Fostul elev, Florin Tănase, cu care ţine legătura l-a poreclit Ferguson pe latifundiar, după faimosul manager scoţian, Sir Alex Ferguson:

“Pe unul l-am făcut de zeci şi sute de milioane. Pe Olăroiu l-am făcut de zeci de milioane. Niciodată nu m-am despărţit greu de un jucător. Pentru mine au fost banii. Şi la Mirel.

ADVERTISEMENT

Singurul jucător cu care ţin legătura mai mult decât când era la mine era Tănase. El îmi spune: “Ce face Ferguson?”. Frumos caracter Tănase. I-au dat ăia bani să plece şi i-au dat alţii acum. Mă mai sună şi în pauză şi îmi spune «ce mutare a făcut Ferguson»”.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „2 solist” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT