Sport

Mihai Stoica amenință după explicațiile lui Vassaras: „Îl disculpă pe Kovacs! Ne gândim să intentăm un proces”

Mihai Stoica a fost scos din sărite de explicațiile lui Kyros Vassaras și amenință că FCSB se gândește serios să intenteze un proces împotriva șefului CCA.
20.09.2023 | 21:44
Mihai Stoica ameninta dupa explicatiile lui Vassaras Il disculpa pe Kovacs Ne gandim sa intentam un proces
Mihai Stoica amenință după explicațiile lui Vassaras. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că Vassaras îl disculpă mereu pe Istvan Kovacs și că nu înțelege cum acesta poate să prezinte o probă video de la meciul dintre UTA și FCSB, care a fost postată de un fan pe internet, nefiind o reluare pe care arbitrul să o poată accesa în timpul meciului.

Mihai Stoica amenință după explicațiile lui Vassaras

Mihai Stoica a fost enervat de explicațiile găsite de Kyros Vassaras și îl amenință cu un proces pe acesta, după ce șeful CCA a prezentat un video de la meciul FCSB-ului cu UTA, care a fost filmat de către un fan, pentru a analiza o decizie luată de arbitrul George Găman.

ADVERTISEMENT

„Cred că vom intenta un proces, studiem atent treaba asta. Scuză decizia unui arbitru care nu are un suport video și pune imagini puse de un fan pe internet la meciul de la Arad.

Nici din imaginea aia nu se vede dacă nu cumva mingea îl șterge pe piept întâi. E o imagine dubioasă. De ce nu e imaginea cu toată faza? În fine…”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a comentat și explicațiile oferite de Kyros Vassaras pentru penalty-ul acordat de Sebastian Colțescu la meciul FCSB-ului cu Farul, scor 1-0: Pe nimeni nu interesează dacă a avut intenție Băluță sau nu.

Asta putea s-o șteargă Vassaras, că mai știm și noi regulamente. Pe mine mă mulțumește că a spus că nu a fost o greșeală mare ca să intervină VAR-ul”.

ADVERTISEMENT

„Deci e o fază controversată, iar Colțescu nu a greșit. Din moment ce spune că VAR-ul nu trebuia să intervină conform protocolului, înseamnă că nu a fost o greșeală”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

MM Stoica îl face praf pe Istvan Kovacs: „Cine ești? ’Camo, Camo!’ sau ’Dispari’?”

Mihai Stoica l-a făcut praf și pe Istvan Kovacs, despre care a spus că a s-a adresat „dulce” lui Mario Camora în timpul meciului, așa cum s-a auzit pe înregistrările audio de la meciul CFR-ului cu Petrolul Ploiești, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

„Și exprimarea lui Vassaras spune multe, că toată lumea e împotriva lui. Vine cu o înregistrare că să-l disculpe pe Kovacs. Kovacs a greșit de ambele dăți și a fost scuzat că VAR-ul nu i-a dat verdictul, dar el a nu a văzut fazele în timpul meciului.

Mladinovic trebuia să spună simplu că nu e henț! Mi se pare o dulceață cum i se adresează Kovacs lui Camora sau poate e altcineva Camo. Eu nu știu cine e Camo. Lui Coman i-a spus direct Dispari! Cine ești tu de fapt? Camo, Camo sau dispari?”, a mai spus Mihai Stoica.


  • 3,10 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „sub 1,5 goluri” la meciul Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT