Sport

Mihai Stoica, anunț războinic înainte de FCSB – UTA: ”Anul ăsta trebuie să fie al nostru!”

Mihai Stoica sună mobilizarea la FCSB. Managerul general a transmis un mesaj de mobilizare pentru roș-albaștrii cu două zile înaintea meciului cu UTA, programat luni, de la ora 20:00, pe Arena Națională.
20.01.2024 | 16:20
Mihai Stoica anunt razboinic inainte de FCSB  UTA Anul asta trebuie sa fie al nostru
ADVERTISEMENT

„Ultimul antrenament înainte de asaltul final. Anul ăsta trebuie să fie al nostru”, este mesajul postat de Mihai Stoica pe rețelele de socializare, însoțit de o imagine din cantonamentul din Antalya.

Mihai Stoica nu mai vrea ca FCSB să rateze titlul de campioană

FCSB revine duminică la București, cu doar o zi înaintea meciului cu UTA, prima partidă oficială din 2024.

ADVERTISEMENT

Echipa roș-albastră este lidera campionatului, cu  8 puncte în fața celor de la CFR Cluj, clasați pe locul 2, după 21 de etape din sezonul regular.

FCSB nu au mai câștigat titlul din 2015 și nu mai vrea să rateze și anul locul 1 în Supreliga.

FCSB a făcut 3 transferui în iarnă

Pentru partea a doua a sezonului, viceacampioana a transferat 3 fotbaliști în perioada de mercato din iarnă: Luis Phelipe, Baba Alhassan și Nana Antwi.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit și strategia tehnico-tactică a echipei sale. Patronul  a spus Mihai Lixandru va fi folosit titular la mijloc împotriva „echipelor grele”, în timp ce Baba Alhassan va intra pe teren titular contra „echipelor mici”.

Luis Phelipe şi Baba Alhassan au evoluat ambii în amicalul cu LASK Linz, câștigat de FCSB, scor 3-1. Mijlocaşul brazilian a şi înscris în victoria roş-albaştrilor cu 3-1, celelalte goluri fiind marcate de Florinel Coman şi David Miculescu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat echipa de start pentru meciul cu UTA

Provocat de reclamația la Comisia de Disciplină și Etică a FRF, Gigi Becali a anunțat echipa de start a FCSB-ului cu 4 zile înaintea partidei  cu UTA Arad.

Gigi Becali a fost chemat la ”Disciplină” după ce patronul a dezvăluit, în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA că i-a zis primul „11” al FCSB-ului lui Adrian Mititelu înainte de meciul de cupă câștigat de FC U Craiova cu 2-0.

ADVERTISEMENT

„Eu spun că Luis Phelipe e mult mai bun decât Tavi. Acum (n.r. – cu UTA) va juca el în dreapta, Tavi în stânga și Băluță atacant. Mai jos, Baba, Șut și Olaru. Ngezana cu Dawa, Radunovic și cu Crețu. Gata, am spus echipa”, a susținut Becali.

Echipa de start a FCSB-ului pentru meciul cu UTA Arad anunțată de Becali:

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Șut, Alhassan – Luis Phelipe, Alex Băluță, Octavian Popescu.

FCSB și-a betonat flancul drept al defensivei prin aducerea lui Nana Antwi. Însă, Gigi Becali a decis să-l păstreze și pe Vali Crețu, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT
Tags: