Sport

Mihai Stoica anunță atuul pe care îl are FCSB în derbyul cu CFR Cluj: ”Ceea ce nici noi nu știam că are în arsenal. Spirit”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, crede că vicecampioana se poate impune în derbyul contra campioanei CFR Cluj grație spiritului.
15.12.2022 | 15:56
Mihai Stoica anunta atuul pe care il are FCSB in derbyul cu CFR Cluj Ceea ce nici noi nu stiam ca are in arsenal Spirit
Mihai Stoica anunță atuul pe care îl are FCSB în derbyul cu CFR Cluj: ”Ceea ce nici noi nu știam că are în arsenal. Spirit”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După cinci victorii la rând în SuperLiga, FCSB dă piept astăzi, în ultima restanță din primul eșalon, campioana CFR Cluj. Un meci de 6 puncte, în disputa pentru titlu, pe care, Mihai Stoica, crede că echipa gazdă, al cărei manager este, îl poate tranșa în favoarea sa. Chiar dacă are de depășit și câteva obstacole.

Mihai Stoica, anunț în ziua derby-ului FCSB – CFR Cluj: „Vor da iar peste cap parametrii”

Programat în timpul săptămânii și într-o perioadă în care vremea nu ”ține” cu fotbalul, confruntarea dintre FCSB și CFR Cluj nu va beneficia, probabil, de audiența de care putea beneficia într-o altă conjunctură.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, crede însă că suporterii care vor veni la stadion vor crea atmosfera care să-i poarte pe jucătorii vicecampioanei către victorie.

De altfel, el afirmase deja, ironic, că se așteaptă ca CFR să se baricadeze în defensivă pentru că jucătorii săi nu sunt obișnuiți să joace sub presiunea tribunei.

ADVERTISEMENT

În plus, el crede că jucătorii trimiși în teren vor compensa absențele lui Olaru și Compagno, accidentați în partida cu Chindia, de la Ploiești.

”Că vom fi doar 10.000 sau 15.000 diseară nu contează. Va fi NORDUL și e suficient pentru ca ARENA să vibreze. Plus steliștii fanatici de la A DOUA.

ADVERTISEMENT

Nu vor fi în teren căpitanul și golgheterul. Nici asta nu trebuie să conteze la meciul cu CFR. Vor fi în teren frații lor, ca în mlaștina de la Ploiești.

Și vor da iar peste cap parametrii. Cum au făcut-o cu Rapid. Cu Craiova. Cu Chindia. Pentru că echipa asta de ceva timp nu mai atrage atenția doar prin tehnica unora.

ADVERTISEMENT

Echipa asta și-a descoperit altceva, ceea ce nici noi nu știam că are în arsenal. SPIRIT!”, a scris managerul general al FCSB pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Stoica (@mm_stoica)


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,50 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – CFR Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: