Sport

Mihai Stoica anunță că Arena Națională va fi plină la returul dintre FCSB și Dunajska Streda. ”Cifrele cu Saburtalo sunt istorie”

FCSB pornește cu prima șansă în returul cu Dunajska Streda din Conference League. Victoria din prima manșă 1-0 a stârnit un entuziasm major în rândul fanilor, anunță Mihai Stoica.
09.08.2022 | 19:55
Mihai Stoica anunta ca Arena Nationala va fi plina la returul dintre FCSB si Dunajska Streda Cifrele cu Saburtalo sunt istorie
Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Națională pentru returul cu Dunajska Streda din Conference League. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Arena Națională se va colora din nou, joi, în roșu și albastru la meciul FCSB – Dunajska Streda din turul 3 preliminar din Conference League. Managerul general al vicecampioanei așteaptă ca recordul de audiență din acest sezon să cadă.

Mihai Stoica anunță că s-a vândut un număr important de bilete

FCSB – Dinajska Streda este meciul la capătul căruia roș-albaștrii ar putea face un pas important spre grupele Conference League. În prima manșă trupa antrenată de Nicolae Dică s-a impus cu 1-0 și este favorită la calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Dacă în SuperLigă roș-albaștrii sunt departe de promisiunile patronului Gigi Becali, fără nicio victorie și doar 3 puncte în clasament, în cupele europene FCSB se descurcă mult mai bine.

Fani vicecampioanei vor lua din nou cu asalt Arena Națională anunță managerul general Mihai Stoica, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, în care și-a ironizat adversarii din competiția internă.

ADVERTISEMENT

”Mai sunt două zile de ’case’ și s-au dat deja cam cât s-ar bucura unii să dea într-un sezon. Doar că nu dau. Cifrele cu Saburtalo sunt istorie…”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

La manșa retur dintre FCSB și Saburtalo Tbilisi au asistat aproximativ 25.000 de spectatori, cifra reprezentând recordul de audiență al roș-albaștrilor în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Ultrasii au interzis în peluză

La meciul cu Dunajska Streda galeria celor de la FCSB va trebui să ocupe alte locuri decât cele obișnuite, de la Peluza Nord a Arenei Naționale.

UEFA a sancționat clubul patronat de Gigi Becali din cauza scandărilor cu tentă rasială de la meciul cu Rapid, pierdut de roș-albaștrii cu 0-2. În plus FCSB a trebuit să achite și o amendă de 50.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Liderul ultrasilor vicecampioanei, Gheorghe Mustață, a declarat că nu se pune problema ca galeria să nu fie prezentă pe stadion, doar că se vor muta, temporar, în tribuna a doua.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 14,00 este cota pentru ”X și peste 2,5 goluri” la FCSB – Dunajska Streda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT