Sport

Mihai Stoica, atac la adresa contestatarilor după FCSB – CS Mioveni 3-0: „Consumul chiftelelor marinate în exces dăunează grav sănătății!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o replică dură, în mediul online, la adresa contestatarilor după partida FCSB - CS Mioveni, 3-0.
18.10.2021 | 10:46
Mihai Stoica atac la adresa contestatarilor dupa FCSB  CS Mioveni 30 Consumul chiftelelor marinate in exces dauneaza grav sanatatii
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus categoric în fața celor de la CS Mioveni, 3-0, în etapa a 12-a din Liga 1. Golurile partidei au fost marcate de Florin Tănase, Andrei Dumiter și Claudiu Keșeru.

Însă, victoria roș-albaștrilor a fost aspru contestată în spațiul public, deoarece arbitrul Marcel Bîrsan ar fi comis mai multe erori în favoarea formației gazdă.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, atac la adresa contestatarilor după FCSB – CS Mioveni 3-0

Mihai Stoica a avut o reacție virulentă pe contul personal de Facebook, susținând că „centralul” partidei de sâmbătă a comis trei erori împotriva vicecampioanei României. Acesta a amintit și de partida CS Mioveni – CFR Cluj 0-1, din luna august, când ardelenii s-au impus prin golul marcat de Claudiu Petrila dintr-o poziție de ofsaid.

Totodată, oficialul FCSB-ului i-a ironizat pe cei care contestă victoria roș-albaștrilor în fața Mioveniului.

ADVERTISEMENT

„Așadar, după ce am analizat cu minuțiozitate – ajutat de prietenii mei virtuali – am ajuns la concluzia că primele trei erori de arbitraj au fost împotriva noastră (penalty neacordat la faultul lui Iustin Popescu asupra lui Olaru – min. 9, ofsaid inexistent la Ianis Stoica – min. 11 și penalty la faultul lui Dat asupra lui Dumiter – min. 30). Toate la 0-0.

Rezultă că singurul motiv plauzibil pentru care echipa din Mioveni s-ar fi putut retrage rămâne golul lui Petrila din min. 49. Tot la 0-0.
Doar că la alt meci.

ADVERTISEMENT

P.S. Consumul chiftelelor marinate în exces dăunează grav sănătății”, a scris Mihai Stoica, pe pagina personală de Facebook.

În prezent, FCSB se află pe locul 2 din Liga 1, cu 24 de puncte obținute după 12 meciuri jucate.

Primarul Mioveniului vrea să retragă echipa din campionat

La finalul meciului de sâmbătă, Ion Georgescu, primarul Mioveniului, a amenințat că va discuta cu sponsorii și Consiliul Local pentru retragerea echipei din campionat. În plus, a vorbit în termeni duri despre Gino Iorgulescu, președintele LPF, și Kyros Vassaras, președintele CCA.

ADVERTISEMENT

„Ăsta de la LPF (n.r. președintele Gino Iorgulescu) și grecul (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA) nu înțeleg românește și nu știu nici fotbal! Niște derbedei, care și-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menține pe Steaua (n.r. FCSB).

Nu știu dacă Vassaras știe fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Niște derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic.

Miercuri vă anunțăm oficial dacă se retrage echipa din campionat! Am mai spus-o, dar acum chiar susțin retragerea ei.

Întrebați-i și pe derbedeii ăștia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii și cu Consiliul Local, dar eu susțin retragerea lor”, a declarat Ion Georgescu, pentru GSP.


  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT