Sport

Gigi Becali, primul avertisment public la Edi Iordănescu: “Degeaba câștigi! I-am spus treaba asta!”. Fanatik confirmat

Gigi Becali i-a transmis lui Edi Iordănescu că vrea ca FCSB să facă spectacol. FANATIK a scris despre scandalul dintre cei doi la finalul lunii septembrie, în care antrenorul a amenințat că va pleca.
17.10.2021 | 22:47
Gigi Becali primul avertisment public la Edi Iordanescu Degeaba castigi Iam spus treaba asta Fanatik confirmat
ADVERTISEMENT

FCSB a ajuns la cinci victorii consecutive și a urcat până pe locul doi în Liga 1. Însă, patronul Gigi Becali a declarat că vrea mai mult de la echipa antrenată de Edi Iordănescu și i-a transmis primul avertisment public tehnicianului.

Gigi Becali, primul avertisment public la Edi Iordănescu! Fanatik a scris despre scandal în septembrie

FANATIK a scris despre scandalul izbucnit între Gigi Becali și Edi Iordănescu în finalul lunii septembrie, patronul celor de la FCSB spunând după meciul câștigat cu 3-2 în fața Academicii Clinceni că vrea spectacol, ca echipa lui să domine.

ADVERTISEMENT

Atitudinea tranșantă a lui Gigi Becali a atras un răspuns dur din partea lui Edi Iordănescu. Antrenorul a spus că își va face bagajele și va pleca la iarnă dacă patronului nu îi convine că echipa câștigă și nu poate face spectacol de fiecare dată.

“Nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba!”

La două săptămâni după ce scandalul a fost dezvăluit de FANATIK, patronul Gigi Becali a criticat public echipa, deși FCSB câștigă de cinci meciuri în Liga 1 și are și o victorie în Cupa României, la Hunedoara:

ADVERTISEMENT

„E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba! Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia.

Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul (n.r. Edi Iordănescu), nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, Octavian Popescu”, a spus Becali la Realitatea.

ADVERTISEMENT

FCSB are cinci victorii la rând în campionat!

Momentul în care vin aceste critici este surprinzător. La FCSB este un adevărat focar de coronavirus, iar în meciul cu Mioveni, echipa a putut înscrie doar 13 jucători pe foaia de joc, numărul minim ca meciul să se dispute.

În ciuda acestor probleme, FCSB a câştigat fără emoţii cu 3-0, la finalul unui meci care nu a fost lipsit de controverse privind arbitrajul, primul gol al roş-albaştrilor fiind marcat dintr-un penalty foarte contestat.

ADVERTISEMENT

Becali a comentat arbitrajul lui Bîrsan: “Pe lângă penalty-ul ăla care s-a dat a mai fost unul”

Gigi Becali a comentat şi el arbitrajul lui Marcel Bîrsan şi pe lângă penalty-ul acordat la faultul asupra lui Keşeru, consideră că formaţia sa trebuia să mai primească o o lovitură de pedeapsă în prima repriză:

“Am avut două penalty-uri. Pe lângă penalty-ul ăla care s-a dat a mai fost unul. Părerea mea e că la 11 metri dictat a fost clar. I-a pus piedică. Dacă îi pui piedică de la spate, normal că e penalty. Oamenii au început să aibă mintea întunecată. Oameni care au dușmănie.

Au invidie pe mine! Păi dacă îi pune piedică pe la spate, în careu, cum să nu fie 11 metri? Ei cu mine au ce au. Nu mai vreau să supăr pe nimeni. Eu vorbesc la modul general. Păi dacă ăla nu e 11 metri, atunci care să mai fie?!”, a spus Becali.

FCSB, probleme mari din cauza COVID! Meciul cu Farul, aproape de a fi amânat

Între timp, FCSB are probleme şi mai mari cu infectările cu noul coronavirus, iar meciul din etapa viitoare cu Farul Constanţa este aproape de a fi amânat după ce un nou jucător a fost depistat pozitiv la testarea de duminică.

  • 13 jucători apţi a avut FCSB la meciul cu Mioveni
  • 15 puncte a câştigat FCSB în ultimele 5 etape

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 2,10 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT