Fotbal intern

Mihai Stoica atacă din nou arbitrajul și o ironizează pe CFR Cluj: „Cea mai tare e că și ei vor VAR”

02.02.2021 | 00:09
Mihai Stoica ataca din nou arbitrajul si o ironizeaza pe CFR Cluj Cea mai tare e ca si ei vor VAR
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica lansează un atac la adresa arbitrajului și îi ironizează pe cei de la CFR Cluj care militează pentru introducerea sistemului VAR în Casa Pariurilor Liga 1.

Managerul general al FCSB a acuzat voalat arbitrajul de care Dinamo și CFR Cluj au parte la ultimele partide din campionat și se teme că lucrurile vor sta la fel și în partida de miercuri.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Dinamo și FCSB va intra în istoria confruntărilor directe, fiind de altfel și primul derby fără Dennis Man din ultimii ani.

Mihai Stoica acuză arbitrajul din partida Chindia – CFR Cluj

Mihai Stoica a pornit războiul psihologic înaintea partidei cu Dinamo și atacă arbitrajul de care au parte rivalele din campionat ale FCSB. După ce i-a atacat pe dinamoviști, Meme Stoica și-a îndreptat acuzele către principala contracandidată la titlu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Oficialul liderului din Liga 1 nu s-a oprit aici și a arătat cu degetul și maniera în care campioana CFR Cluj a egalat-o pe Astra Giurgiu în ultima etapă disputată: „Ce ni s-a refuzat nouă ieri la 1-1 nici nu se mai pune. Prea frumos a fost golul lui Moruțan. Dar cum a egalat CFR cu Astra îmi rămâne în cap”.

Managerul general al FCSB a tunat și a fulgerat la adresa dinamoviștilor, care au fost avantajați în opinia sa la partidele cu Gaz Metan Mediaș și UTA: „Și mă uit la UTA-Dinamo. Henț-careu. Se dă. La 0-0. După aia, două clare pentru UTA. Nu se dă niciunul. La 0-1. Mă duc 3 zile în urmă. Dinamo-Gaz Metan. Golul de 2-1. Se dă fault și la fotbal american”, s-a plâns pe facebook oficialul FCSB.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: „Cum facem cu antebrațul lui Ben Youssef în gâtul lui Pițian?”

Mihai Stoica nu iartă nicio eroare de arbitraj, mai ales că e de părere că echipa lui Toni Petrea a fost dezavantajată la ultimul meci cu Poli Iași: „Păi, cum facem cu antebrațul lui Ben Youssef în gâtul lui Pițian? Nu seamănă cu duelul Miron – Vojtus? Că hențul lui Camora de la același meci nu-l compar cu cel pentru care s-a dat penalty azi. Cea mai tare e că și ei vor VAR”, a scris din nou Stoica.

Ion Crăciunescu a dat şi el verdictul la faza duelului dintre Ben Youssef şi Piţian: „Este penalty clar”, a spus Crăciunescu la Digisport.

ADVERTISEMENT

„Miercuri vom merge la derby de România. Ce știm sigur e că va fi un teren execrabil. Să nu fie și un arbitraj la fel…Mea culpa. Am avut două penalty-uri neacordate la ultimul meci”, a reacţionat Mihai Stoica pe reţelele sociale.

________________________________________________________________________________

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 7,70 este cota pentru „fără gol”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT