Sport

Mihai Stoica, declarație tare după Farul – CFR Cluj 5-1: „Manea nu ar trebui să meargă la Euro. Nu îl recomandă prestațiile”

CFR Cluj a fost umilită pe terenul Farului Constanța, scor 5-1, în etapa cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii.
20.04.2024 | 00:21
Mihai Stoica declaratie tare dupa Farul  CFR Cluj 51 Manea nu ar trebui sa mearga la Euro Nu il recomanda prestatiile
Analiza lui Mihai Stoica după Farul - CFR Cluj 5-1. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După înfrângerea cu FCSB, scor 0-1, CFR Cluj a pierdut și meciul cu Farul Constanța, scor 5-1, în runda cu numărul 5 a play-off-ului SuperLigii.

Mihai Stoica, după Farul – CFR Cluj 5-1: „O problemă foarte mare”

După partida de la Ovidiu, Mihai Stoica, președintele consiliului de administrație al FCSB, a făcut o analiză și a găsit marele absent din lotul lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”Cred că la nivel de fundași centrali, cel mai bun fundaș pe care îl avea CFR-ul era Arlind Ajeti. Într-adevăr când tu ai mereu alt cuplu de fundași centrali, ai o mare problemă. Ca și în cazul Craiovei. Iar la CFR nu a fost doar asta.

A fost și faptul că fundaș stânga au jucat Manea, Camora, Mamici și Aly Abeid. Patru fundași stânga. La noi a jucat doar Risto Radunovic. Astea sunt niște probleme pe care nu vrei să le ai, dar le ai.

ADVERTISEMENT

Noi am mai întâmpinat astfel de probleme. La noi s-a cam știut. O echipă care poate să ajungă să îndeplinească un obiectiv major, vorbesc de o competiție internă, îi cam știi pe cei patru fundași constanți.

Când iei 4 sau 5 goluri e o problemă foarte mare. Poți să iei bătaie, dar să nu iei atâtea. O echipă care ia multe goluri e o echipă neantrenat, dezorganizată. O echipă bine antrenată ia foarte puține goluri”, a declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Cristi Manea, luat în vizor de Mihai Stoica după Farul – CFR Cluj 5-1: ”Nu îl recomandă prestațiile din ultima vreme”

Schimbat la pauză cu Vasile Mogoș, Cristi Manea a fost luat în vizor de Mihai Stoica. Acesta a declarat că, în mod normal, fundașul lateral nu ar trebui să facă parte din lotul României pentru Euro 2024, dar Edi Iordănescu nu are prea multe variante.

”Manea merge la echipa națională la turneul final doar pentru că nu este un alt jucător pe poziția asta în afara lui Rațiu. Nu îl recomandă prestațiile din ultima vreme. Nu știu ce să zic.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, uită-te ce soluții ai. Ce soluții ai ca fundaș dreapta în afară de Rațiu? Rațiu care nu joacă la echipa sa. Manea a fost și accidentat o perioadă destul de lungă”, a mai declarat Mihai Stoica după Farul – CFR Cluj 5-1.

ADVERTISEMENT