Sport

Mihai Stoica, detalii despre situația lui Compagno: „Nu aș fi fost de acord cu așa ceva”

Mihai Stoica a oferit detalii despre situația lui Andrea Compagno, care nu a avut drept de joc împotriva lui FC U Craiova, scor 2-1, din cauza unei clauze.
14.11.2023 | 09:45
Mihai Stoica detalii despre situatia lui Compagno Nu as fi fost de acord cu asa ceva
Mihai Stoica, detalii despre situația lui Compagno. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus că el nu ar fi semnat așa ceva, iar suma de 100.000 de euro pe care FCSB trebuie să o plătească oltenilor dacă vor să îl folosească pe Compagno împotriva lui FC U Craiova a fost pusă ca să nu aibă drept de joc.

Mihai Stoica, detalii despre situația lui Compagno

Mihai Stoica a oferit noi detalii despre situația lui Andrea Compagno, care nu a avut din nou drept de joc împotriva lui FC U Craiova: „Știam doar că s-a rezolvat, eu niciodată nu aș fi fost de acord cu așa ceva.

ADVERTISEMENT

Când dai un milion jumate, să ai clauza asta. Dar el a semnat! Acordul de transfer trebuie semnat și de jucător.  Convenția a fost să nu aibă drept de joc”.

„Nu există, nu există un acord între cluburi fără semnătura jucătorului, iar acordul de transfer nu e valabil altfel. E pusă ca să nu aibă drept de joc, dar nu ai cum să-i interzici, că i-ai interzis dreptul la muncă.

ADVERTISEMENT

Poţi plăti 10.000, dar 100.000 nu o plăteşte nimeni la un meci. Nu l-ar fi lăsat să meargă la noi atunci. Asta a fost convenția”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Era o nebunie!”

Andrea Compagno a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care și-a spus părerea despre clauza care îl împiedică să joace împotriva lui FC U Craiova, fosta sa echipă:

ADVERTISEMENT

„M-am obișnuit. La început mi s-a părut ceva ciudat, era o nebunie. Anul trecut a fost o nebunie. Nu puteam să înțeleg. Am înțeles că în România nu e o noutate, e ceva normal, dar pentru mine era ceva anormal.

A fost incredibil ca patronul să plătească 1,5 milioane de euro și nu poate să folosească un jucător când vrea. A fost foarte ciudat, dar m-am obișnuit”.

ADVERTISEMENT

„Știam că nu voi juca de când a apărut calendarul. Nu e problema mea pentru că nu pot să joc”, a mai spus atacantul italian în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.85 este cota pentru ”2” la meciul Dinamo - FCSB