Sport

Mihai Stoica, dezvăluiri în direct: ”Gigi mereu a dictat la echipă. Nici Gâlcă nu a scăpat”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a declarat că Gigi Becali a fost mereu implicat la echipă, din momentul în care a preluat clubul și până acum.
01.02.2024 | 08:10
Mihai Stoica dezvaluiri in direct Gigi mereu a dictat la echipa Nici Galca nu a scapat
Mihai Stoica a dezvălui că Gigi Becali s-a implicat la echipă și în mandatul lui Costel Gâlcă. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat fără drept de apel cu Universitatea Craiova, scor 3-0. Liderul din SuperLigă are cel mai bun atac și cea mai bună apărare din campionat (45-20) și un avans de 11 puncte.

Mihai Stoica: ”Gigi Becali a dictat la echipă de 20 de ani”

Mihai Stoica a vorbit despre implicarea Gigi Becali la echipă în această perioadă bună pentru clubul roș-albaștru. Totodată, acesta a dezvăluit că nici Costel Gâlcă nu a scăpat de comenzile patronului în perioada în care o antrena pe FCSB.

ADVERTISEMENT

”Gigi Becali a dictat la echipă de 20 de ani. Toți antrenorii care au fost au primit aceeși lecție. Nu eram la club, dar știu că s-a băgat și peste Costel Gâlcă. Le-a dictat de unde era. Acum sunt eu și mai discută cu mine. Când nu eram eu, dicta direct”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Costel Gâlcă nu dorește să o mai antreneze pe FCSB

Costel Gâlcă exclude posiblitatea să se mai întoarcă să lucreze cu Gigi Becali: „Fiecare antrenor acceptă ce vrea, dar știm foarte bine ce se întâmplă în România la mai multe echipe. Unii au influență asupra jucătorilor mai mare decât antrenorul. Am mai vorbit cu echipe în trecut, dar nu a fost să fie. Poate pe viitor.

ADVERTISEMENT

Eu am spus că dacă cineva mă dorește sunt dispus să mă întorc. Nu însă oricum și în orice condiții. Nu am mai vorbit cu Gigi Becali. Nu avem legături. Eu la FCSB e imposibil să mă mai întorc. Am mai spus-o”.

Plecarea lui Andrea Compagno de la FCSB, incertă

Compagno nu a semnat încă un contract cu una dintre echipele care îl doresc, și, conform lui Mihai Stoica, atacantul italian poate rămâne la FCSB și după această perioadă de transferuri.

ADVERTISEMENT

”Nu știu nimic despre vreun interes al lui Olympiacos pentru Andrea Compagno. Dacă nu a semnat, nu e o certitudine că pleacă. Oferte are, noi le-am acceptat pe toate. El decide unde merge, dacă merge. Din moment ce nu a semnat, e posibil să și rămână. Eu de unde să știu. El știe”, a declarat Mihai Stoica.

Dorin Rotariu pleacă de la FCSB!

După ce nu a fost luat în cantonamentul din Antalya, Dorin Rotariu a decis să accepte rezilierea contractului cu FCSB. Fotbalistul cu 10 apariții la naționala României nu a mai dorit să continue la formația roș-albastră, mai ales după ce patronul Gigi Becali a declarat public că își dorește să scape de el.

ADVERTISEMENT

”Am înțeles că Rotariu mâine semnează rezilierea contractului. O să fie jucător liber de contract în timpul perioadei de transferuri din Europa, deci poate să își găsească echipă”, a mai declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Farul