Sport

Răsturnare de situație pentru Compagno la FCSB?! „N-a semnat cu nimeni”. Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a vorbit despre situațiile lui Andrea Compagno și Dorin Rotariu, jucători puși pe lista de transferuri de Gigi Becali.
31.01.2024 | 22:55
Rasturnare de situatie pentru Compagno la FCSB Na semnat cu nimeni Ce se intampla cu Dorin Rotariu
Ce se întâmplă cu Andrea Compagno și Dorin Rotariu. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După victoria cu 3-0 obținută pe terenul Universității Craiova, Gigi Becali a declarat că Andrea Compagno are o ofertă de la o echipă de top din Grecia și poate pleca de la FCSB.

Plecarea lui Andrea Compagno, incertă

Compagno nu a semnat încă un contract cu una dintre echipele care îl doresc, și, conform lui Mihai Stoica, atacantul italian poate rămâne la FCSB și după această perioadă de transferuri.

ADVERTISEMENT

”Nu știu nimic despre vreun interes al lui Olympiacos pentru Andrea Compagno. Dacă nu a semnat, nu e o certitudine că pleacă. Oferte are, noi le-am acceptat pe toate. El decide unde merge, dacă merge. Din moment ce nu a semnat, e posibil să și rămână. Eu de unde să știu. El știe”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Dorin Rotariu pleacă de la FCSB!

După ce nu a fost luat în cantonamentul din Antalya, Dorin Rotariu a decis să accepte rezilierea contractului cu FCSB. Fotbalistul cu 10 apariții la naționala României nu a mai dorit să continue la formația roș-albastră, mai ales după ce patronul Gigi Becali a declarat public că își dorește să scape de el.

ADVERTISEMENT

”Am înțeles că Rotariu mâine semnează rezilierea contractului. O să fie jucător liber de contract în timpul perioadei de transferuri din Europa, deci poate să își găsească echipă”, a mai declarat Mihai Stoica.

Becali exclude transferul lui Compagno la Dinamo

Andrei Nicolescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că a avut o discuție cu Mihai Stoica pe tema aducerii lui Andrea Compagno la Dinamo și ar vrea să mai vorbească dacă sumele de transfer s-au schimbat între timp.

ADVERTISEMENT

Deși vrea să-l vândă pe Compagno cât mai repede, Gigi Becali nici nu ia în calcul cedarea italianului la Dinamo. El consideră că marea rivală nu are banii necesari pentru un astfel de transfer.

”Deja încep să mă enervez când zi de zi tot sunt întrebat de Compagno. Ca să îl transferi pe Compagno de la FCSB trebuie ca eu să fiu de acord cu suma de transfer, iar tu, ca echipă, trebuie să ai și bani să îi plătești salariul lui Compagno”, a spus patronul ”roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, verdict după transferurile iernii în SuperLigă: „Nu că vreau să mă mândresc”

Gigi Becali este convins că echipa sa s-a întărit cel mai bine în această perioadă de mercato. FCSB i-a adus în această iarnă pe Baba Alhassan și Luis Phelipe.

”FCSB s-a întărit cel mai bine, nu că vreau să mă mândresc. Eu așa cred, vom vedea. Ce au luat ei, am mai vorbit”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Farul