Sport

Mihai Stoica, dialog încins cu un reputat comentator tv: „Ce echipă ai antrenat tu?”

Mihai Stoica a avut un dialog încins în direct la TV cu Bogdan Cosmescu, pe care l-a luat la rost în urma unor comentarii făcute la adresa antrenorului FCSB-ului.
27.11.2023 | 20:29
Mihai Stoica dialog incins cu un reputat comentator tv Ce echipa ai antrenat tu
Mihai Stoica, dialog încins cu un reputat comentator tv. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Comentatorul a spus că dacă s-ar fi aflat pe banca tehnică a vicecampioanei României, ar fi făcut același număr de puncte precum Elias Charalambous, iar managerul „roș-albaștrilor” l-a contrat pentru ceea ce a spus.

Mihai Stoica, dialog încins cu un reputat comentator tv

Mihai Stoica a avut un dialog încins în direct la TV cu Bogdan Cosmescu, un reputat comentator, pe care l-a tras la răspundere în urma unor declarații ironice făcute la adresa lui Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit după ce managerul general al vicecampioanei României a criticat site-ul postului TV la care colaborează pentru o știre apărută înaintea meciului cu Dinamo:

„Nu poți să prezinți un program cu jigniri oribile. Mă refer chiar la cei de la site, de la OrangeSport. Tare mult s-a distrat cineva de la site de la OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Să pui emoticoane și să râzi că noi suntem jigniți. Programul celor de la Dinamo… ce e în mintea lor aia fac, nu mă deranjează asta. Ziariștii trebui să prezinte obiectiv o știre, nu să râdă și să pună emoticoane de râs pe site.

Eram și-așa pornit să mă iau și de Bogdan că a spus că dacă era el antrenor, făcea mai multe puncte. Am și eu oamenii mei care te-au auzit spunând asta”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Ce echipă ai antrenat, Bogdane?”

Discuția a continuat, iar Mihai Stoica l-a întrebat ironic pe Bogdan Cosmescu dacă a antrenat vreo echipă de fotbal, moment în care comentatorul TV și-a justificat declarația făcută. Lucrurile s-au calmat repede, iar discuția s-a mutat înspre jocul făcut de FCSB împotriva lui Dinamo, scor 1-0.

MM Stoica – Ce echipă ai antrenat, tu, Bogdane? Stai să o luăm așa. Echipa asta a jucat în 10 oameni o bună bucată de timp împotriva lui FC U Craiova și s-a descurcat foarte bine.

ADVERTISEMENT

Bogdan Cosmescu – Am spus că aș fi avut același număr de puncte. Eu am spus chestia asta în ideea că FCSB a pierdut multe puncte și a făcut meciuri slabe împotriva unor echipe slabe, cum s-a întâmplat și cu Dinamo. Și nu zic doar de Dinamo, să luăm meciul cu Petrolul, cu UTA…

MM Stoica – Eu nu o să fac apologia fricii de rezultat. Că aș aminti și de meciul lui City cu Real Madrid. Ce s-a întâmplat la meciul cu Petrolul, a fost o cărămidă pe care o ducem în spate după noi. La meciul cu Voluntari am avut penalty, acum am avut două penalty-uri: la Compagno și la Miculescu.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,65 este cota BETANO pentru pronosticul „NG” la meciul FCSB - Oțelul Galați