Sport

Mihai Stoica fascinat de un jucător al Rapidului după eșecul 0-1 cu Petrolul. ”A dat altă dimensiune. E în cea mai bună formă a carierei”

Rapid a pierdut 0-1 duelul cu Petrolul, dar un fotbalist din tabăra giuleștenilor l-a impresionat pe managerul general al vicecampioanei FCSB, deși a jucat mai puțin de o repriză.
14.08.2022 | 12:13
Mihai Stoica fascinat de un jucator al Rapidului dupa esecul 01 cu Petrolul A dat alta dimensiune E in cea mai buna forma a carierei
Doi rapidiști s-au remarcat în meciul cu Pertolul Ploiești 0-1. Portarul Horațiu Moldovan, prin gafa de la golul gazdelor, și un fotbalist intrat în joc în repriza a doua. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fanii au făcut show în tribunele stadionului ”Ilie Oană” la duelul dintre Petrolul și Rapid 1-0, în etapa a 5-a a SuperLigii. Pe teren lucrurile nu au fost la fel de spectaculoase. Portarul Horațiu Moldovan și rezerva Alex Ioniță s-au remarcat, fiecare în felul lui.

Mihai Stoica: ”Cel mai bun jucător al Rapidului”

Atmosfera incendiară din tribune nu le-a ridicat nivelul de adrenalină fotbaliștilor din teren, în partida dintre Petrolul Ploiești și Rapid, din etapa a 5-a a SuperLigii.

ADVERTISEMENT

Meciul a fost încrâncenat, cei doi antrenori așezându-și echipele în așa fel încât să lase cât mai puține spații de manevră pentru fotbaliștii care ar fi putut ieși în evidență prin tehnicitate.

Unicul gol al întâlnirii s-a marcat la jumătatea rimei reprize. Grozav a plasat o minge pe cadrul porții, iar Horațiu Moldovan a scăpat-o printre mâini, declanșând isterie în tribunele de pe ”Ilie Oană”.

ADVERTISEMENT

Giuleștenii au dat semne că ar putea depăși blocajul psihologic abia după ce Adrian Mutu l-a trimis în teren pe Alexandru Ioniță. Deși a evoluat mai puțin de o repriză, fostul internațional l-a impresionat pe managerul general al rivalei FCSB.

”Ioniţă mi s-a părut în acest început de sezon cel mai bun jucător al Rapidului, mi se pare mai bun decât era la Astra când a fost vândut la CFR. Mi se pare în cea mai bună formă fizică a carierei”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Oficialul roș-albaștrilor știe ce i-a lipsit echipei lui Adi Mutu

Învinsă de Petrolul, echipa lui Adrian Mutu a ratat oportunitatea de a prelua șefia, fie și temporar, în clasamentul SuperLigii. Giuleștenii au practicat un joc în care au dat senzația că își conservă energiile. Acest lucru a făcut diferența în opinia lui Mihai Stoica.

”Meciul acesta a fost subţire, dar atmosfera i-a dat altă dimensiune. Cred că are dreptate Săpunaru, nu au avut agresivitate, am văzut agresivitate… luaţi-l pe Ivanovski şi vedeţi de ce a câştigat Petrolul.

ADVERTISEMENT

E puţin… nu poţi să ştii ce probleme sunt, ştiu doar că a jucat Sefer, care e sub vârstă, Papeau… Ioniţă poate juca orice în spatele vârfului. Dar Papeau a jucat pe poziţia pe care au fost aduşi Vali Costache şi Alex Măţan, deci cred că şi-au triplat chiar anumite posturi”, a explicat oficialul de la FCSB.

ADVERTISEMENT