Sport

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Charalambous după gestul obscen: „A fost tocat tot meciul!”

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Elias Charalambous în urma gestului obscen făcut de antrenor la finalul meciului cu Dinamo, scor 1-0.
28.11.2023 | 10:51
Mihai Stoica ii ia apararea lui Charalambous dupa gestul obscen A fost tocat tot meciul
Mihai Stoica îi ia apărarea lui Charalambous după gestul obscen. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

La finalul confruntării, Elias Charalambous a fost surprins în timp ce îi arăta un gest obscen unui fan al lui Dinamo, care l-a înjurat și l-a scuipat pe tot parcursul meciului.

Mihai Stoica îi ia apărarea lui Charalambous după gestul obscen

Mihai Stoica i-a luat apărarea lui Elias Charalambous după gestul obscen făcut de antrenorul FCSB-ului la finalul confruntării cu Dinamo, în timp ce se îndrepta spre vestiare:

ADVERTISEMENT

Sunt mulțumit de rezultat și de execuția superbă a lui Coman, care salvează din impresia derby-ului. Derby-ul s-a jucat printre bombe, printre întreruperi și fără nicio noimă.

S-a dat din partea ambelor galerii cu petarde, n-ai cum să joci așa. Ce m-a deranjat enorm e câtă amploare s-a dat gestului făcut de Elias Charalambous la final”.

ADVERTISEMENT

„Omul a fost înjurat în greacă, udat și scuipat în timpul meciului. Eu cred că aceste lucruri se pot stopa. Dacă cine înjură în ultimul hal e filmat și amendat de fiecare dată când face așa.

Omul a fost tocat tot meciul. N-a făcut gest să întărâte, nu a fost ok, dar s-a dus la vestiare imediat. Nu e cine știe ce”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a explicat gestul făcut

La conferința de presă de la finalul meciului cu Dinamo, Elias Charalambous și-a explicat gestul, spunând că astfel de lucruri se întâmplă și în campionatele importante din Europa și că nu se face mult caz pe seama lor:

Dacă urmăriți meciurile din toate campionatele europene sau din lume, veți vedea că nu e nimic ieșit din comun. Astfel de lucruri se întâmplă peste tot, nu trebuie să ne batem cu capul cu ele.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă îți spun sau îți fac ceva. Se întâmplă, dar nu trebuie să le alimentăm, să luăm fiecare detaliu și să îl transformăm în ceva mai mare”.

„V-am zis că va fi un meci greu, meciurile cu Dinamo sunt mereu grele. Nu conta poziția lui Dinamo. Știam că va fi greu. Mă bucur mult, mai ales pentru jucători, am obținut a doua victorie la rând”, a mai spus Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,65 este cota BETANO pentru pronosticul „NG” la meciul FCSB - Oțelul Galați