Sport

Mihai Stoica îl contrazice pe Mihai Rotaru: „Nu înțeleg care-i problema. Când iese Mitriță cine intră?”

Mihai Stoica l-a contrazis pe Mihai Rotaru pentru declarațiile de la FANATIK SUPERLIGA. Patronul din Bănie a pus că FCSB nu poate lua titlul pentru că nu are bancă de rezerve.
02.03.2024 | 12:33
Mihai Stoica il contrazice pe Mihai Rotaru Nu inteleg carei problema Cand iese Mitrita cine intra
Mihai Stoica i-a răspuns lui Mihai Rotaru după declarațiile de la Fanatik SuperLiga. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica i-a răspuns lui Mihai Rotaru pentru declarațiile de la FANATIK SUPERLIGA. Patronul Universității Craiova este convins că FCSB nu va lua titlul, iar principalul argument al omului de afaceri este că „roș-albaștriii” nu au o bancă de rezerve solidă.

Mihai Stoica îl contrazice pe Mihai Rotaru: „Stop joc. Nu înțeleg care-i problema”

Gigi Becali a fost primul care a inflamat spiritele înainte de intrarea în play-off. După victoria FCSB-ului, scor 2-1 cu FC Voluntari, patronul „roș-albaștrilor” a exclus-o direct pe Universitatea Craiova din lupta pentru titlu chiar dacă oltenii s-au impus la Ploiești cu Petrolul, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru a venit cu replica la FANATIK SUPERLIGA și a spus că FCSB nu va câștiga campionatul pentru că nu are prea multe variante pe banca de rezerve. Gigi Becali a fost primul care i-a răspuns finanțatorului „alb-albaștrilor”.

Ulterior, a venit rândul lui Mihai Stoica. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB l-a contrazis cu argumente pe Mihai Rotaru. „Mihai Rotaru ne-a făcut o radiografie. Povestea cu jucătorul U21 se poate dezvolta simplu.

ADVERTISEMENT

Avem U21, Octavian Popescu cu variante Radaslavescu și Pandele. Craiova are Baiaram cu variantă Danciu și atât, stop joc. Nu înțeleg care e problema”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

Mihai Stoica îi răspunde cu aceeași monedă lui Rotaru: „Când iese Mitriță cine intră?”

Mihai Stoica a găsit soluții de înlocuire pentru fiecare fotbalist de bază de la FCSB. În schimb, oficialul vicecampioanei a susținut că Ivaylo Petev nu are cu cine să-l înlocuiască pe Alexandru Mitriță, cel mai bun jucător al „alb-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB susține că echipa lui Gigi Becali a înregistrat rezultate mari în trecut chiar dacă a avut o bancă de rezerve subțire. „Când iese Coman, intră Miculescu. Când iese Olaru, intră Alhassan.

Când iese Mitriță, cine intră? E posibil ca bancă noastră să fie scurtă, dar, din experiența acumulată în calitate de conducător, am avut performanțe când am avut echipe cu banca foarte scurtă, cum a fost generația 2004-2006 la Steaua.

ADVERTISEMENT

La Urziceni aveam bancă, era un lot echilibrat. Nici cu generația lui Pintilii și Bourceanu n-am avut o bancă foarte atractivă. Cum adică, avem bancă zero? Ovidiu Popescu asigură orice poziție.

„Noi nu am vrut număr 9. Veți vedea cine e Miculescu”

Chiricheș se antrenează normal, Haruț se va antrena normal în două săptămâni. Noi n-avem un lot chiar așa cum arată toată lumea cu degetul. Nu stăm foarte rău.

Noi nu am vrut număr 9 (n.r – după plecarea lui Andrea Compagno). Am vrut să jucăm altceva. Număr 9 există. Un jucător de 1.90m, imbatabil în duelurile aeriene, un jucător foarte bun care trebuie să primească încredere.

În momentul în care va primi încredere veți vedea cine e Miculescu. A intrat, acum a jucat impecabil. E luptător. Mă interesează prea puțin cum îl văd alții. Eu îl văd cu ochii celui care stă aproape de echipă mereu”, a mai spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica vrea 6 puncte avans la intrarea în play-off: „Ar fi ideal”

Mihai Stoica își dorește ca FCSB să intre cu 6 puncte avans în play-off față de principala urmăritoare de pe locul 2. Asta ar însemna ca echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii să aibă 12 puncte avans la finalul sezonului regulat.

Cu două etape rămase din sezonul regulat, FCSB are 10 puncte avans de Rapid. Cele două rivale se duelează în meci direct în ultima rundă. „Pentru mine ar fi ideal ca noi să intrăm cu 6 puncte reale distanță față de locul 2. 6 puncte ar fi ideale, dar poți intra cu mult mai puține. N-avem meciuri ușoare. Jucăm cu Petrolul și în deplasare cu Rapid”, a concluzionat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - Petrolul Ploiești