Sport

Mihai Stoica, impresionat de stadioanele din Slovacia: ”Ți-e silă de alea construite de noi. La Rapid, vestiarele sunt niște buncăre!”

FCSB e cu un pas în play-off-ul din Conference League după victoria 1-0 cu Dunajska Streda. Managerul general al roș-albaștrilor a comparat dotările stadionului din Slovacia, cu arenelor noi construite în România.
05.08.2022 | 13:08
Mihai Stoica impresionat de stadioanele din Slovacia Tie sila de alea construite de noi La Rapid vestiarele sunt niste buncare
Dotările stadionului Rapid, aspru criticate de Mihai Stoica după vizita la Dunajska Streda
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României, FCSB, a evoluat pe un stadion cu dotări de lux la Dunajska Streda. Impresionat de condițiile arenei din Slovacia, managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica le-a comparat cu cele de pe arenele noi construite în România.

Mihai Stoica: ”În Giulești nu ai lumină naturală, nici aerisire”

Patronul echipei FCSB, Gigi Becali, duce o luptă personală cu Guvernul de la Budapesta și implicarea acestuia în sport, în comunitățile din țările învecinate.

ADVERTISEMENT

La polul opus, managerul general al roș-albaștrilor laudă stadioanele construite cu sprijin de la guvernul Ungariei.

”Să vă spun ceva important ce am văzut la Dunajska Streda: un stadion de 12.500 de locuri, care semăna cu cel al Petrolului… nişte finisaje de cinci stele.

ADVERTISEMENT

Noi am făcut nişte stadioane şi ţi-e şi silă… mă refer la stadioanele recente. În Giuleşti, vestiarele sunt buncăre: nu ai lumină naturală, nu ai aerisire!

Nu ai aerisire, vă daţi seama să nu ai aerisire? Te duci în Giuleşti şi nu ai aerisire. Echipa aia care se duce acolo are o oră jumătate de stat înaintea meciului, are pauza de stat fără aerisire, pentru că facem lucruri fără cap.

ADVERTISEMENT

Giuleştiul nu arată bine. E mic, dar nu arată bine. Are nişte chestii pe la tribuna II, în timp ce ăla de la Dunajska Streda e excepţional şi e 2019, pentru că oamenii ştiu să facă”, a povestit Mihai Stoica, la Orange Sport.

Stadionul de la Sfântu Gheorghe, lăudat de Mihai Stoica

Oficialul vicecampioanei FCSB a găsit un exemplu de lucru bine făcut în materie de stadion și în România. Arena din Sfântu Gheorghe, construită tot din fonduri oferite de Guvernul de la Budapesta, este pe placul lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

”Stadionul de la Sepsi nu arată strălucit pe afară, dar arată foarte bine înăuntru. Aici am vrut să ajung”, a mai adăugat managerul general al FCSB.

Între alte dotări, conforme cu standardele cerute de UEFA, noua arenă din Sfântu Gheorghe are o capacitate de 8.400 de locuri, 10 cabine pentru comentatori, 144 de proiectoare Philips led încorporate în instalația de nocturnă, iar transmisiile TV se pot realiza cu până la 18 camere.

25.000.000 de euro (aproximativ) a costat noul stadion de la Sfântu Gheorghe construit cu fonduri de la guvernul maghiar


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,15 este cota pentru ”X” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT