Sport

Mihai Stoica, încă un mesaj ironic la adresa celor de la CFR Cluj, după al 5-lea triumf la rând în Liga 1. ”Salutăm campioana Fuorigioco”

O nouă victorie în Casa Pariurilor Liga 1 a celor de la CFR Cluj este greu digerată de oficialii principalei adversare în lupta la titlu, FCSB. Mihai Stoica, a ironizat performanța ardelenilor.
16.05.2022 | 12:05
Mihai Stoica inca un mesaj ironic la adresa celor de la CFR Cluj dupa al 5lea triumf la rand in Liga 1 Salutam campioana Fuorigioco
Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, nu se poate împăca prea ușor cu un nou eșec în fața marii rivale CFR Cluj. Ardelenii au cucerit al cincilea titlu consecutiv. Reprezentantul eternei vicecampioanei a răbufnit.

Mihai Stoica, ironic după al 5-lea titlu consecutiv al CFR-ului

FCSB nu a avut un parcurs constant nici în actuala ediție de campionat, în Casa Pariurilor Liga 1. Când entuziasmant, când la limita mediocrității, jocul roș-albaștrilor a avut carențe vizibile.

ADVERTISEMENT

În final, cei care au profitat de sincopele trupei finanțate de Gigi Becali a fost aceiași CFR Cluj, echipa care domină și controlează fotbalul intern de cinci ani încoace.

Feroviarii au deschis scorul în duelul cu Universitatea Craiova, prin Boateng, dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Dintr-o poziție asemănătoare a înscris și FC Voluntari în disputa cu FCSB, încheiată la egalitate 2-2, în penultima etapă din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

După cele două momente, care de altfel au decis noua campioană a României, managerul general al celor de la FCSB nu s-a mai putut abține și i-a ironizat pe vișinii, printr-un mesaj pe rețelele de socializare.

”Salutăm campioana Fuorigioco”, a scris Meme Stoica, uzând de un joc de cuvine. ”Fuorigioco”, în limba italiană, înseamnă ofsaid, oficialul roș-albaștrilor făcând astfel trimitere către cele două goluri amintite.

ADVERTISEMENT

Ulterior, oficialul vicecampioanei FCSB și-a continuat ironiile transmițând un nou mesaj: ”Să dăm credit atacului”, citând-ul pe președintele celor de la CFR Cluj, Cristian Balaj, care a explicat că UEFA recomandă ca la astfel de faze, în care poziția afară din joc a unui fotbalist este la limită, să se dea credit fazei de atac.

Nu doar managerul general al roș-albaștrilor a fost ironic la adresa noii campioane a României. Ionuț Panțîru, apărătorul de 26 de ani al celor de la FCSB, accidentat de mai multă vreme, a postat la rândul lui un mesaj în mediul online: ”Să vină varul, zic!”, a reacționat fotbalistul.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a încununat pentru a cincea oară consecutiv campioană a României după ce a învins cu 2-1 pe Universitatea Craiova, profitând și de remiza dintre FC Voluntari – FCSB 2-2.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 4,25 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT