Fotbal intern

Mihai Stoica insistă că Burcă trebuia eliminat în FCSB – CFR 1-1: „Specialiștii ar trebui să admită că bat câmpii”. Update

04.05.2021 | 09:16
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, continuă războiul cu CCA și regulamentele FRF. Într-o postare pe Facebook, oficialul roș-albaștrilor explică de ce Andrei Burcă trebuia eliminat în minutul 17 al meciului FCSB – CFR Cluj, încheiat la egalitate, scor 1-1.

Mihai Stoica așteaptă să primească scuze de la specialiști: „Ar trebui să admită că bat câmpii”

UPDATE 4 martie, ora 9:14 / Mihai Stoica, managerul general al FCSB, continuă să susțină că Andrei Burcă trebuia eliminat la faza la care s-a dictat penalty în minutul 17, aducând în favoarea sa chiar o declarație a fundașului clujean.

ADVERTISEMENT

„«Eu sunt vinovat pentru faultul lui Tănase, dar cred că s-a ajuns prea ușor în situația respectivă, știam că scapă unu-la-unu cu Arlauskis dacă nu faultez.»
Asta este declarația lui Burcă. Nu spune că a încercat să joace mingea, pentru că NU A AVUT NICIO INTENȚIE s-o facă. NU PUTEA să joace mingea. Prin urmare, «specialiștii» ar trebui să-mi prezinte scuze și să admită (once again) că au bătut câmpii. Sau poate că cei care plătesc «specialiștii» pentru a le găzdui elucubrațiile în platourile TV ar trebui să realizeze că unii au cam obosit”, a scris Mihai Stoica într-o nouă postare pe Facebook.


ȘTIRE INIȚIALĂ 4 martie, ora 7:50

Meme Stoica a contestat vehement decizia centralului Radu Petrescu de a acorda doar cartonaș galben apărătorului central al campioanei CFR în duelul cu Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul CFR-ului era în poziție de ultim apărător însă, conform noului regulament, nu se impune eliminarea jucătorului care a faultat decât dacă acesta nu are intenția de a juca mingea. Acesta este și argumentul lui Meme Stoica.

Mihai Stoica vede o conspirație împotriva FCSB. „Părerile specialiștilor, minciuni sfruntate”

Oficialul roș-albaștrilor a făcut un adevărat circ în tribună la faza din minutul 17, în urma căreia FCS a obținut penalty-ul din care Florin Tănase a deschis scorul în disputa cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

„E de roșu, bă! I-a luat piciorul! Nu mai avem regulamente?”i-a transmis Mihai Stoica lui Alexandru Deaconu, observatorul meciului dintre FCSB și CFR Cluj, care a încercat să-l liniștească explicându-i prevederile noului regulament. Meme Stoica nu s-a lăsat și a revenit cu o postare pe Facebook, la miezul nopții.

”Părerile specialiștilor sunt niște minciuni sfruntate. Poate din dorința de a absolvi arbitrul, poate din alte interese sau poate fără interes. Doar antipatie.

ADVERTISEMENT

Burcă n-are NICIO intenție să joace mingea, îl faultează cinic pe Tănase și Petrescu era OBLIGAT să-l elimine. Nu galben, ci ROȘU. Așa zice regulamentul. Ăla updatat, pe care cred unii că eu nu-l cunosc”, a tunat Meme Stoica, pe Facebook.

Ulterior, oficialul „roș-albaștrilor” a revenit și a lăsat un comentariu la propria postare: ”La 1-0 și 11 vs 10, pățeau ce-au pățit pe Arena Națională. Sau mai rău”, a adăugat Stoica.

Părerile specialiștilor sunt niște minciuni sfruntate. Poate din dorința de a absolvi arbitrul, poate din alte interese…

Publicată de Mihai Stoica pe Luni, 3 mai 2021

„A judecat foarte bine arbitrul, penalty și neacordarea cartonașului roșu. Dacă are intenția să joace mingea, nu se mai dă și eliminare, chiar dacă e ocazie clară de gol. A mai avut oscilații la faulturi, dar decizia majoră a fost corectă” Ion Crăciunescu, la Digisport.

Mihai Stoica crede că echipa lui ar putea fi dezavantajată de arbitri

Meme Stoica simte că oficialii principalei contracandidate la titlu, CFR Cluj, au declanșat o veritabilă operațiune de influențare a arbitrilor.

Înainte de startul partidei, FANATIK a surprins în exclusivitate un dialog purtat între Alexandru Deaconu și Marius Bilașco, oficialul CFR-ului, la scurt timp după comunicatul în care campioana României a cerut să nu mai fie arbitrată de Ovidiu Hațegan.

În următoarea etapă, prima a returului din play-off, CFR va juca în deplasare, la Academica Clinceni, joi, de la ora 17:00, în vreme ce FCSB se deplasează în nordul Moldovei pentru înfruntarea cu FC Botoșani, tot joi, dar de la 19:45.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Botoșani – FCSB: 1,75 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT