Sport

Mihai Stoica, mesaj războinic pentru fanii FCSB: ”Nu voi mai lăsa echipa fără scut!”

În plin conflict cu liderul suporterilor, Gheorghe Mustață, managerul general al FCSB, Meme Stoica a vorbit despre problemele echipei și le-a promis fanilor că va apăra echipa mai vehement ca niciodată.
26.05.2021 | 12:51
Mihai Stoica mesaj razboinic pentru fanii FCSB Nu voi mai lasa echipa fara scut
ADVERTISEMENT

Oficialul roș-albaștrilor este contestat de liderul Peluzei Nord care îi cere demisia, lui și celorlalți membri ai staff-ului.

Meme Stoica a găsit o multitudine de cauze care au dus la ratarea unui nou titlu în Liga 1 și a reiterat faptul că nu el se ocupă de transferuri și de numirea antrenorilor.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica, promisiune pentru fanii FCSB: ”Așa ceva nu se va mai întâmpla”

Într-o postare pe Facebook, oficialul FCSB a trecut în revistă câteva dintre momentele pe care le consideră cruciale în sezonul recent încheiat, al șaselea la rând în care FCSB nu câștigă titlul.

”A fost un sezon extrem de dificil. Faptul că n-am avut posibilitatea să jucăm meciurile importante pe Arena Națională (dintre cele 6 cu CFR, Craiova, Sepsi am jucat doar unul în care am spulberat campioana chiar și fără Dennis Man) a contat enorm.

ADVERTISEMENT

Așa cum au contat și Covidul (care ne-a scos din Europa), blestemul accidentărilor, Kovacs (cu CFR, Viitorul, Craiova), Popa (cu Sibiul), Călin (la Sf Gheorghe). În condiții normale, sau măcar cu VAR, cred că am fi reușit să câștigăm titlul chiar și fără Man și Coman.

Sigur, și noi am făcut greșeli. Le-am conștientizat, încercăm să nu le repetăm. Despre plusuri nu e cazul să vorbim acum, deși au fost, doar dacă ne gândim la apariția lui Octavian Popescu. Dezamăgirea e mare și poate fi ștearsă doar dacă ne vom califica în grupe și/sau vom domina categoric întrecerea internă.

ADVERTISEMENT

Despre activitatea mea, care a devenit un subiect foarte mediatizat, vreau să fiu foarte clar. Nu sunt implicat deloc în politica de transferuri, nici în numirea antrenorului.

Asta nu înseamnă că nu sprijin 100% staff-ul tehnic și absolut toți jucătorii care compun lotul, așa cum am făcut-o mereu în cei aproape 30 ani de carieră. În rest, mă ocup doar de organizare și de monitorizarea jucătorilor din academie pe care-i consider de perspectivă.

ADVERTISEMENT

Promit însă suporterilor că din prima zi a sezonului viitor – sau poate chiar mai devreme – voi reveni în peisajul media, mai ales că patronul mi-a adus la cunoștință că nu va mai discuta deloc cu presa. Mi s-a reproșat, pe bună dreptate, că am lăsat echipa fără scut. Asta nu se va mai întâmpla!”, a scris Mihai Stoica, pe Facebook.

Fanii continuă să ceară demisia lui Meme Stoica

Reacția lui Meme Stoica vine la scurt timp după ce liderul suporterilor, Gheorghe Mustață, i-a cerut încă o dată demisia. Recent, oficialul roș-albaștrilor l-a acuzat pe șeful galeriei că ar fi amenințat mai mulți jucători.

În replică, Mustață i-a cerut lui Meme Stoica să aducă dovezi și să spună numele jucătorilor pe care fanul i-ar fi amenințat.

Suporterii sunt nemulțumiți de strategia finanțatorului Gigi Becali, care a declarat în repetate rânduri că este mai interesat să vândă jucători, decât să câștige trofee.


  • (P) Cota BETANO ca FCSB să ia campionatul în sezonul 2021-2022 este 3,00. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT