Sport

Mihai Stoica n-a mai rezistat și a răbufnit la aproape 24 de ore după FCSB – Farul! „A fost victima lui Chivulete”

Mihai Stoica a adus acuzații grave după faza controversată din finalul derby-ului FCSB - Farul, scor 1-1, în etapa a 24-a din SuperLiga.
06.02.2024 | 19:21
Mihai Stoica na mai rezistat si a rabufnit la aproape 24 de ore dupa FCSB  Farul A fost victima lui Chivulete
Mihai Stoica a avut o reacție dură după faza controversată petrecută în finalul meciului FCSB - Farul (1-1). Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a oferit o primă reacție după faza controversată petrecută în prelungirile derby-ului FCSB – Farul, scor 1-1, în etapa a 24-a din SuperLiga. Campioana României a înscris dintr-un penalty acordat cu VAR de Horațiu Feșnic pentru un presupus fault în careu al lui Joyskim Dawa asupra lui Mihai Popescu.

Mihai Stoica n-a mai rezistat și a răbufnit la aproape 24 de ore după FCSB – Farul! „A fost victima lui Chivulete”

Ultimul meci al rundei cu numărul 24 din SuperLiga, FCSB – Farul (1-1), a avut două faze extrem de controversate. În minutul 57, Louis Munteanu a marcat din fața porții din pasa lui Dussaut, însă golul a fost anulat de Feșnic pentru ofsaid după 7 minute de analiză în camera VAR.

ADVERTISEMENT

Comisia Centrală a Arbitrilor a susținut că arbitrii au greșit și că golul trebuia să fie validat. A doua fază controversată s-a petrecut în prelungiri. Joyskim Dawa s-a lovit cap în cap cu Mihai Popescu, după ce fundașul Farului a dat primul în minge. Feșnic a dictat penalty după ce a fost chemat la margine de arbitrul VAR, Andrei Chivulete.

La aproape 24 de ore de la meci, Mihai Stoica a avut o reacție dură pe pagina personală de Facebook. „Poți accepta să ratezi la 1-0, poți accepta multe erori de arbitraj, dar când – în prelungiri – un arbitru VAR transformă un fault în atac în penalty e cam mult.

ADVERTISEMENT

Feșnic a fost, oarecum, victima lui Chivulete, pe model Colțescu – Găman la Cluj. Am crezut că nu se va mai greși flagrant contra noastră dacă luăm avans mare. M-am înșelat”, a scris Mihai Stoica pe pagina personală de Facebook.

„Modelul Colțescu – Găman la Cluj”. La ce face referire Mihai Stoica

Mihai Stoica susține că Horațiu Feșnic, „centralul” de la meciul FCSB – Farul (1-1), a fost victima arbitrului aflat în camera VAR la meciul de pe Arena Națională, Andrei Chivulete. Oficialul liderului din SuperLiga a adus în discuție tandemul Sebastian Colțescu – George Găman.

ADVERTISEMENT

Cei doi arbitri au anulat un gol spectaculos înscris de la distanță de Florinel Coman în minutul 51 al derby-ului CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, în etapa a 19-a din SuperLiga. Inițial, Sebastian Colțescu a validat reușita „șeptarului” de la FCSB.

Ulterior, „centralul” a fost chemat la margine de arbitrul din camera VAR George Găman. În cele din urmă, golul lui Florinel Coman a fost anulat, deoarece cu 22 de secunde înainte ca mingea să intre în poartă Valentin Crețu l-ar fi faultat pe Philip Otele.

ADVERTISEMENT

Fundașul dreapta de la FCSB a intrat prin alunecare și l-ar fi împiedicat neregulamentar pe atacantul CFR-ului să intre în posesia balonului. Nu mai puțin de 7 jucători au atins mingea din momentul intervenției lui Crețu și până în clipa în care balonul a intrat în plasa porții lui Răzvan Sava.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,82 este cota pentru „NG” la meciul FCSB - Sepsi