Sport

Louis Munteanu, acuze dure după golul anulat cu FCSB: „Îi tremura calculatorul”. Cum l-a învins Ionuț Larie pe Târnovanu

Louis Munteanu a adus acuzații după golul anulat din meciul cu FCSB. Tânărul atacant al Farului a cedat nervos la adresa arbitrajului.
05.02.2024 | 23:18
Louis Munteanu acuze dure dupa golul anulat cu FCSB Ii tremura calculatorul Cum la invins Ionut Larie pe Tarnovanu
Louis Munteanu a tras concluziile după derby-ul FCSB - Farul 1-1. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Farul a reușit să obțină un punct din deplasarea de la București. Campioana României a remizat cu liderul FCSB, scor 1-1, în epilogul rundei cu numărul 24 din SuperLiga. În minutul 57 al derby-ului, Louis Munteanu a reușit să marcheze, însă Horațiu Feșnic cu ajutorul VAR a anulat reușita pentru ofsaid.

Louis Munteanu, acuze dure după golul anulat cu FCSB: „Îi tremura calculatorul”

Louis Munteanu este ferm convins că reușita sa ar fi trebuit să fie validată. Atacantul împrumutat de Farul de la Fiorentina a fost sigur că arbitrii vor anula golul din momentul în care „centralul” a mers la marginea terenului să revadă faza.

ADVERTISEMENT

Internaționalul român a văzut cartonașul galben în minutul 76 al meciului cu FCSB. Louis Munteanu va fi suspendat pentru duelul cu Dinamo din etapa viitoare din cauza cumului de cartonașe. Louis Munteanu susține că a fost contact și că nu a simulat.

„Cred că domnului de la VAR îi tremura calculatorul când a tras acele linii. Asta este. Am spus din prima că va da ofsaid la golul nostru. Așa am simțit eu. Eu am luat galben, dar a fost contact. O să fiu suspendat în meciul viitor”, a declarat Louis Munteanu.

ADVERTISEMENT

Ionuț Larie, secretul din spatele execuției în fața lui Târnovanu: „Asta am văzut anul trecut”

Ionuț Larie a marcat al 7-lea gol în actuala stagiune. „Veteranul” din apărarea Farului l-a învins pe Ștefan Târnovanu dintr-o lovitură de la 11 metri extrem de contestată de gazde. Fundașul central a dezvăluit cum l-a învins pe Ștefan Târnovanu de la punctul cu var.

„Sperăm să continuăm pe același drum! La golul primit a fost o centrare bună din partea lui Coman. Buzbuchi a trimis-o în poartă. De pe linia de fund s-a văzut că reușita lui Munteanu a fost valabilă.

ADVERTISEMENT

Îl știam pe Târnovanu că anul trecut a stat pe loc la Ivan. Am tras repede, am zis că îl surprind. Era să respingă totuși. Nu am avut nicio emoție, e prima dată când nu am avut emoții. Era un moment decisiv, dar am mers încrezător. Am dat 5 goluri din penalty în sezonul ăsta.

Mai sunt multe meciuri până la play-off. Sperăm să legăm aceste rezultate pozitive. Trebuie să mai legăm câteva victorii pentru a fi matematic acolo. Un meci contra FCSB-ului este mereu plăcut.

ADVERTISEMENT

Te simți fotbalist. Oamenii din tribună au făcut spectacol. A fost și un ritm ok. I-am cântat la mulți ani lui Gică Hagi. El să ne facă cadouri, i-am adus punct (n.r. râde)”, au fost cuvintele lui Ionuț Larie.

ADVERTISEMENT