Sport

Mihai Stoica nu-i dă nicio șansă lui Bergodi să ajungă la Rapid: „Are un CV superior”

Mihai Stoica nu-i oferă nicio șansă lui Cristiano Bergodi să ajungă la Rapid după plecarea lui Adi Mutu. Managerul de la FCSB a vehiculat un nume cu un CV superior.
08.07.2023 | 21:00
Mihai Stoica nui da nicio sansa lui Bergodi sa ajunga la Rapid Are un CV superior
Mihai Stoica îl cere pe Marius Șumudică la Rapid în detrimentul lui Cristiano Bergodi. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi este favorit să preia banca Rapidului după ce giuleștenii au anunțat oficial despărțirea de Adrian Mutu. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fostul antrenor al lui Sepsi urmează să semneze un contract valabil pe următorii doi ani, cu prelungire pentru încă un sezon.

Mihai Stoica nu-i dă nicio șansă lui Bergodi să ajungă la Rapid: „Indiscutabil Şumudică are un CV superior”

Adrian Mutu a plecat oficial de la Rapid și urmează să fie prezentat la Neftchi Baku în Azerbaidjan. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că „finala” pentru locul lăsat liber de „Briliant” la Rapid s-a dat între Cristiano Bergodi și Marius Șumudică, însă tehnicianul italian a fost alesul conducerii.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica este de altă părere și a făcut o comparație între CV-urile lui Cristiano Bergodi și Marius Șumudică. Oficialul de la FCSB consideră că „Șumi” ar trebui să fie înlocuitorul lui Adrian Mutu la Rapid.

„Apare o problemă cu Şumudică liber, pentru că, să recunoaştem, Şumudică are o carieră. A ieşit campion cu Rapid, a marcat pentru Rapid, dar cel mai important e CV-ul. Indiscutabil Şumudică are un CV superior lui Cristiano Bergodi”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă decid cei care dau banii”

Dinu Gheorghe, fostul președinte al Rapidului, alături de suporterii giuleșteni au criticat conducerea clubului „alb-vișiniu” de a-l alege pe Cristiano Bergodi în detrimentul lui Marius Șumudică. Mai mult decât atât, Daniel Niculae, actualul conducător al clubului rapidist, a fost avertizat de galerie că ar trebui să plece.

Mihai Stoica este de părere că Marius Șumudică poate deveni în continuare noul antrenor de la Rapid. „Dar se ştie că e un tip, nu aş putea spune incontrolabil, nici conflictual, că n-am lucrat cu el, dar nu e o persoană cu care să relaţionezi uşor, dacă nu eşti apropiat.

ADVERTISEMENT

Contează părerea lui Şucu, Angelescu, Daniel Niculae, Săpunaru. Contează şi părerea suporterilor, dar până la urmă decid cei care dau banii. Eu cred că Şumudică va fi antrenorul Rapidului, chiar dacă am văzut că a semnat Bergodi, că a fost semnat şi la CFR.

Cred că se poate şi în ceasul al 12-lea şi să fumeze pipa păcii cei de acolo. E imposibil? Toată lumea iubeşte Rapid, vor performanţă şi ce i-ar împiedica să pună lucrurile la punct şi Şumudică să fie antrenorul Rapidului?

ADVERTISEMENT

„Nu s-a făcut de râs pe afară, a cam performat peste tot”

Dacă aş fi în conducere, l-aş pune pe Şumudică în secunda unu. Visul lui e să ia campionatul cu Rapid. Şumudică a luat campionatul cu Astra când nimeni nu-i dădea nicio şansă. Şumudică a fost dat afară de la CFR neînvins. Şumudică, în străinătate, a făcut câte ceva, la Gaziantep. Nu s-a dus să se facă de râs pe afară, a cam performat peste tot. 

Şumudică e special, e spumos, când te cerţi cu el e posibil să te aştepţi la orice. E antrenor. A scos West Ham, a gestionat o relaţie cu nişte jucători cu care alţii n-au putut performa, cu Alibec şi Budescu. 

Cred că au fost nişte conflicte (n.r. – între Marius Şumudică şi Daniel Niculae) la un anumit moment şi acele conflicte, în timp, s-au…”, au fost cuvintele lui Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT