Sport

Mihai Stoica, plin de nervi după filmulețul cu Tănase. “E mizerabil”

Fostul jucător de la FCSB a fost surprins de un vecin într-un un video umilitor. După filmulețul cu Tănase, Mihai Stoica s-a arătat foarte deranjat de publicarea acestuia în presă.
13.02.2024 | 00:52
Mihai Stoica plin de nervi dupa filmuletul cu Tanase E mizerabil
Stoica s-a arătat deranjat după ce filmulețul cu Tănase a fost publicat în presă.
ADVERTISEMENT

FANATIK a intrat în posesia unor imagini șocante cu “Dodel” care fost surprins în weekend pe preș în fața ușii sale, fără un dinte și cu picături de sânge în jurul său. După ce a văzut filmulețul cu Tănase, Mihai Stoica s-a enervat pe cel care a filmat.

Mihai Stoica, plin de nervi după filmulețul cu Tănase

Se pare că fostul jucător de la FCSB a venit acasă beat și aștepta ca soția sa să îi deschidă ușa. Atunci a apărut un vecin care a surprins întreg momentul și l-a înregistrat pe Cristi Tănase.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu s-a abținut după ce a văzut filmulețul cu Tănase și a avut câteva cuvinte dure la adresa celui care a filmat tot momentul cu “Dodel”. Oficialul celor de la FCSB a făcut o comparație uluitoare.

“Se întâmplă, nu doar la fotbal. La el vine imediat și după cealaltă veste… Eu mă gândesc cât de mizerabil este omul care a filmat și care a vândut imaginile. 

ADVERTISEMENT

Sigur le-a vândut! Cât de mizerabili sunt românii! De ce nu vezi în Serbia? Nici în Rusia nu se face. Au făcut și acolo și s-au trezit cu gloanțe în cap.

Am vorbit cu Kevin Kuranyi și l-am întrebat de ce nu sunt paparazzi. Mi-a zis că au fost și s-au trezit cu gloanțe în cap. Nu e ăsta mesajul meu, Doamne ferește. Să nu înțelegeți greșit. Dar cât de abject să fii să filmezi?”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

“E un gest mizerabil”

“Numai sensibili peste tot. Numai neprihăniți, numai sfătuitori de bine. Lehamite și judecăți aspre. Eu, fără să fiu fan alcool, recunosc că m-am îmbătat de multe ori. M-am pus și pe jos, uneori era cea mai sigură poziție.

P.S. Nu spun că ar trebui să pățească ceva ăla de a filmat. Spun doar că e un gest mizerabil, așa cum – probabil – e și caracterul lui”, a scris Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Contactat de FANATIK, Cristi Tănase a explicat incidentul”Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată. Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni”.

ADVERTISEMENT