Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacții la Fanatik SuperLiga după imaginile teribile cu „Dodel” Tănase. Bănel: „Sunt pur și simplu șocat. A luat-o pe alcool!” Răchită: „Parcă văd pozele cu Gascoigne!”

Analiștii Fanatik SuperLiga au reacționat după ce au văzut imaginile triste cu Cristi Tănase. Fostul internațional fost filmat căzut, în stare de ebrietate, în fața apartamentului său.
12.02.2024 | 15:25
Reactii la Fanatik SuperLiga dupa imaginile teribile cu Dodel Tanase Banel Sunt pur si simplu socat A luato pe alcool Rachita Parca vad pozele cu Gascoigne
Reacții la Fanatik SuperLiga după imaginile teribile cu „Dodel” Tănase. Bănel: „Sunt pur și simplu șocat. A luat-o pe alcool!” Răchită: „Parcă văd pozele cu Gascoigne!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Reacții în lanț la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE, pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Vivi Răchită, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin au comentat imaginile triste cu „Dodel” Tănase, surprins beat și fără un dinte în fața ușii apartamentului.

Reacții în lanț după imaginile triste cu Cristi Tănase, beat și fără un dinte în fața apartamentului

Horia Ivanovici: „Fiți atenți oameni buni, imagini șocante. Colegii de la FANATIK au intrat în posesia unor imagini de câteva secunde, dar șocante. În ce hal a putut să ajungă Dodel Tănase, fostul mare jucător al Stelei. Decarul Stelei, Champions League. Spun Steaua, că atunci era Steaua.

ADVERTISEMENT

Am văzut imagini șocante, cu un fotbalist foarte mare, care a jucat cu 10 la Steaua, care a jucat în Champions League, printre cei mai talentați. Șocant, dar trist. Vedem un Dodel Tănase, la ușa apartamentului său, fără un dinte, picături de sânge. E clar că a luat bătaie sau ceva s-a întâmplat. Cineva l-a lovit. Nu are un dinte.

Alin Buzărin: „S-a împiedicat de ușă, de clanță. De ce nu intră în propria casă?”.

Bănel Nicoliță: Sunt șocat! Îmi pare rău… Nici cuvinte nu mai am… Când îl văd așa… Eram la Steaua când a venit, un băiat de nota 10. Și de distracție și fotbalist”.

ADVERTISEMENT

Dodel: „Nu m-a bătut nimeni!”

După ce FANATIK a prezentat imaginile cu fostul internațional român, Tănase, care la finalul lui 2023 a fost prin drogat la volan, a oferit o declarație în exclusivitate pentru site-ul nostru, încercând să explice ce s-a întâmplat. „Nu m-a bătut nimeni, cine să mă bată.

Eram la ușa apartamentului meu. Am fost la un șpriț sâmbătă și așteptam în fața ușii, să-mi deschidă soția. Am niște dinți provizorii, iar unul mi-a căzut. repet, nu m-a bătut nimeni”, a declarat Cristi Tănase.

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită: „Dar cred că statea ceva timp. Că văd că a urcat administratorul, are cheile în mână. Cred că l-a văzut pe camere”.

Horia Ivanovici: Da, da. Picături de sânge. Ori e beat, ori prăjit, să nu spun altceva. Dar ceva clar s-a întâmplat. Ori l-a lovit cineva, ori s-a bătut. Acum speculăm”.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin: „Știi de ce cred că e de mult acolo? Și-a dat geaca jos. Îi era cald”.

Vivi Răchită: „Teribil. E un fost jucător de fotbal. A jucat la națională, în Champions League. Era păcat. Acum câteva săptămâni a mai avut probleme cu mașina, l-a oprit poliția. Doamne ferește…”

Horia Ivanovici: „Se comportă ca un băiat care are probleme și cu alcoolul și sper să fie doar o speculație, pare să aibă probleme și cu altele. Fostul mare fotbalist pare prăjit!”.

Alin Buzărin: „Sper că e doar matol, că din asta te mai trezești”.

Bănel Nicoliță: „Îmi pare rău să îl văd așa. Am fost colegi și la Steaua și la națională. Am rămas fără cuvinte. Păcat pentru tot ce a făcut pentru fotbal. El ar trebui să fie un exemplu pentru cei mici”.

Horia Ivanovici: „Eu cred că i-a dat o cineva! Uite, n-are dinte! Și cu sânge! E clar, ți-ai furat-o!”.

Alin Buzărin: „Dacă i-a căzut dintele aici, poate s-a împiedicat de clanță. Asta e. Nu e un lucru de laudă să te vadă lumea matol așa, dar e varianta onorabilă de ieșire din situație. Asta e, am băut, mi a căzut dintele. Beau două beri și un borcan de murături și îmi trece”.

Vivi Răchită: „Parcă văd imaginile cu Gascoine. Când au dat imaginile cu Gascoine prin orașele din Anglia”.

Bănel Nicoliță: „Noi vedem multe lucruri în ultimul timp despre Tănase pentru că a luat-o puțin pe alcool. E clar că are o problemă. Sper să fie familia și fratele lui să fie alături de el, că prietenii nu există. Unul nu era lângă el să îl ridice. Dacă erau prieteni adevărați, îl duceau acasă”.

Horia Ivanovici: „Zici că e Gascoine în variantă românească. E exemplu clasic ai făcut bani, te lașide fotbal și îți distrugi viața, familia, tot. Ajungi pe stradă, așa se termină. Nevastă-sa unde era? Sau poate s-a săturat”.

Vivi Răchită: „Eu credeam că Dodel o să facă o școală la Pitești, ori că se duce la FC Argeș, la juniori sau în cadrul clubului. Nu poți spune că Dodel Tănase nu știe fotbal”.

Horia Ivanovici: „Mă roș și sper doar să nu fie mixul ăla rău. Că el așa pare, alcool cu droguri… Doamne ferește (n.r. – se închină)!”.

Bănel Nicoliță: „Un băiat atât de bun. Are o inimă incredibilă…”

IMAGINI SOCANTE cu Cristi Tanase: “NICI CUVINTE NU MAI AM”

ADVERTISEMENT