Sport

Mihai Stoica, prima declarație după interdicția dată de Kyros Vassaras! Managerul general al FCSB atacă: ”Se iau măsuri contra mea”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a primit o interdicție din partea lui Kyros Vassaras, preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.
20.02.2024 | 09:15
Mihai Stoica prima declaratie dupa interdictia data de Kyros Vassaras Managerul general al FCSB ataca Se iau masuri contra mea
Mihai Stoica este nemulțumit de decizia luată de Kyros Vassaras. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

După cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Mihai Stoica nu mai are voie să vadă meciurile de la marginea terenului. În trecut, managerul general al FCSB stătea în dreptul tunelului care ducea la vestiare.

Mihai Stoica, nemulțumit de decizia lui Kyros Vassaras: ”Se iau măsuri contra mea”

În cele două meciuri pe care FCSB le-a disputat acasă, Mihai Stoica a stat în lojă, după ce la prima partidă din acest an nu i-a fost permis să urmărească jocul de la marginea terenului,

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a oferit prima declarație după ce s-a aflat de decizia pe care a luat-o Kyros Vassaras și consideră că este o măsură luată contra lui.

”Nu simt nicio tendinţă asupra echipei. Simt o tendinţă să se ia măsuri contra mea. Azi stăteam în tunel… Nu mai sunt agitat, am îmbătrânit.

ADVERTISEMENT

Nu mai am voie să stau între băncile de rezervă. Trebuie să stau în lojă, să ascult toate comentariile unora care nu prea înţeleg fotbalul şi mă scot din minţi câteodată. Aici nu era problemă, vorbesc despre meciurile de acasă.

Domnul Vassaras a făcut o şedinţă şi a spus să nu mai stea preşedinţii acolo. Cristi Balaj stă în continuare, dar trebuia specificat aşa. Să nu mai stea preşedinţii Consiliilor de Administraţii ale echipelor din Bucureşti. Nu are importanţă, că nu contez eu într-un meci”, a declarat Mihai Stoica conform Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a dezvăluit diacnosticul lui Alexandru Pantea: ”Stă șase luni!”

Așa cum FANATIK a anunțat în urmă cu câteva zile, Alexandru Pantea a primit o lovitură puternică la un antrenament al FCSB și a ieșit accidentat.

Mihai Stoica a revenit cu detalii despre diacnositicul internaționalului de tineret și a dezvăluit perioada pentru care Alexandru Pantea o să fie indisponibil.

ADVERTISEMENT

”Îmi doresc doar ca toţi jucătorii să fie sănătoşi. Pantea are o ruptură a ligamentului încrucişat anterior şi lipseşte 6 luni”, a spus Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,57 este cota pentru ”1 solist și sub 4,5 goluri” la meciul FCSB - FC Botoșani