Sport

Mihai Stoica râde de fundașii centrali ai FCSB-ului din sezonul trecut: „Ai 1,98 și când sari la cap ai 1,75!”. Ce spune despre ultimul transfer

Mihai Stoica a râs de foștii fundași centrali ai FCSB-ului de anul trecut, în special de Stipe Vucur, despre care a spus că în ciuda înălțimii sale, nu avea un joc bun de cap.
13.07.2022 | 09:11
Mihai Stoica rade de fundasii centrali ai FCSBului din sezonul trecut Ai 198 si cand sari la cap ai 175 Ce spune despre ultimul transfer
Mihai Stoica a râs de fundașii centrali ai FCSB-ului din sezonul trecut. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

MM Stoica l-a lăudat și pe Joonas Tamm, noul fundaș al FCSB-ului, al cărui transfer a fost dezvăluit în exclusivitate de FANATIK.

Mihai Stoica a râs de fundașii centrali ai FCSB-ului din sezonul trecut

MM Stoica a râs de fundașii centrali ai FCSB-ului din sezonul trecut, mai ales de Stipe Vucur, al cărui interviu pentru FANATIK a deranjat vicecampioana României:

ADVERTISEMENT

„Am greșit, Tamm are 1,93. Edjouma are 1,92 și mai avem doi jucători de 1,91 și un portar de aproape doi metri.

Și noi aveam anul trecut doi fundași centrali care aveau aproape doi metri, dar cum spunea și Gigi Mulțescu… adică au 1,98, dar când sar la cap au 1,75”.

ADVERTISEMENT

„Cam așa e și cu Stipe Vucur, care a fost atât de supărat că a plecat de la club după ce a primit 80.000 de euro și iată că de-atunci”, a spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Niciodată nu-l vom folosi pe Tamm ca atacant!”

MM Stoica a continuat să vorbească despre Joonas Tamm, explicând că el nu va juca niciodată pe postul de atacant, FCSB l-a adus pe estonian strict pentru defensivă:

ADVERTISEMENT

„El s-a dus la Talinn când era la Vorskla Poltava pentru că soția lui era însărcinată și a vrut să fie aproape de ea, plus că e și o prezență importantă în echipa națională a Estoniei.

Ferească Dumnezeu, nici un caz de forță majoră el nu va fi folosit ca atacant. Știi câte meciuri am văzut cu fundași centrali urcați în atac, nu prea am văzut fundașii centrali să marcheze”.

ADVERTISEMENT

„Tamm a jucat ultimul meci pe 19 iunie, nu a vrut să se antreneze cu echipa și nu cred că e pregătit pentru meciul de duminică, după aia… habar n-am”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,35 este cota pentru „1 solist” la FCSB – U Cluj. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: