Sport

Mihai Stoica, reacție amuzantă după ce echipele din Craiova au dat lovitura în SuperLiga: ”Când țin, țin cu amândouă deodată”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a reacționat cu un mesaj ironic la adresa rivalelor Rapid și CFR Cluj, care au fost învinse de echipele din Craiova.
12.02.2023 | 10:38
Mihai Stoica reactie amuzanta dupa ce echipele din Craiova au dat lovitura in SuperLiga Cand tin tin cu amandoua deodata
Mihai Stoica, ironie după eșecurile rivalelor Rapid și CFR Cluj în ultima rundă a SuperLiga. Foto: facebook Mihai Stoica
ADVERTISEMENT

Rapid a cedat, vineri, 1-2, acasă, cu FCU Craiova. Iar aseră, cealaltă echipă din Oltenia, Universitatea, s-a impus în derbyul rundei cu numărul 25 din SuperLiga, cu 2-0, în fața campioanei CFR Cluj.

Mihai Stoica, reacție pe rețelele sociale după Rapid – FCU Craiova și Universitatea Craiova – CFR Cluj

Pentru Rapid, cifra 13 a fost cu ghinion. Ne referim la meciurile susținute pe Giulești. Acolo unde trupa antrenată de Adi Mutu era neînvinsă în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

S-a înclinat însă în fața lui FCU Craiova, 1-2, în partida de vineri. Astfel că a rămas la 45 de puncte, iar un succes al lui FCSB, astăzi, în deplasare, cu FC Voluntari, îi permite trupei patronate de Gigi Becali să urce pe poziția a treia a ierarhiei.

A urmat, aseară, meciul de pe ”Ion Oblemenco”, decis de dubla lui Andrei Ivan. Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0, administrând al doilea eșec consecutiv campioanei CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Lupta pentru titlu se încinge. De altfel, Mihai Stoica, managerul general al FCSB, spunea încă după succesul echipei sale în Gruia că urmează să avem cel mai tare play-off din istorie.

„E o veste foarte bună că Farul va avea licență pt Europa. Ăsta va fi cel mai tare playoff ever. Iar noi avem o revanșă de luat. Chiar două”, a scris managerul general al FCSB pe Facebook.

ADVERTISEMENT

De altfel, disputa pentru campionat nu se duce doar pe teren, ci și prin intermediul declarațiilor pe rețelele sociale. Daniel Niculae o ironiza pe FCSB, după acel 2-3 cu Farul, tot pe Facebook.

Folosindu-se de titlul unui film celebru, ”Gone in 60 seconds”, pentru a-i înțepa pe rivali pentru modul în care au scăpat printre degete victoria.

ADVERTISEMENT

Acum a fost rândul lui Mihai Stoica să reacționeze, după ce două dintre rivalele care devansează FCSB în clasament, au cedat în fața reprezentantelor Olteniei. „Eu, de obicei, nu țin cu Craiova. Dar, când țin, țin cu amândouă deodată”, a scris Mihai Stoica pe Facebook

Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FC Voluntari – FCSB

ADVERTISEMENT