Sport

Mihai Stoica, replică pentru Marius Șumudică, după ce CFR Cluj a fost eliminată din preliminariile UCL. Foto

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut o replică, în mediul online, pentru Marius Șumudică, după ce CFR Cluj a fost eliminată din preliminariile UCL de Young Boys Berna.
11.08.2021 | 10:09
Mihai Stoica replica pentru Marius Sumudica dupa ce CFR Cluj a fost eliminata din preliminariile UCL Foto
ADVERTISEMENT

După ce FCSB a fost eliminată din preliminariile Conference League de Șahtior Karagandy, Marius Șumudică i-a ironizat pe roș-albaștri, despre care a spus că „au fost cu Tico” în Conference League.

„Îi dau dreptate lui Andrei Vochin care a spus «Şumudică, cu Loganul prin Europa». O să încerc să transform acest Logan într-o maşină mai performantă la Berna. Voi vedea dacă voi putea. Dar, deocamdată, Loganul rezistă! Faţă de alţii, care în primul tur au fost cu Tico”, declara Marius Șumudică, după meciul tur cu Young Boys.

ADVERTISEMENT

Însă, după ce CFR Cluj a fost învinsă de Young Boys, scor 1-3, în manșa retur din turul 3 preliminar UCL, Mihai Stoica a profitat de ocazie pentru a-i oferi o replică lui Marius Șumudică.

Mihai Stoica, replică pentru Marius Șumudică

Mihai Stoica a postat, pe contul personal de Facebook, o fotografie cu o Dacia 500 Lăstun făcând referire la declarația lui Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT

Marius Șumudică, realist după eliminarea din preliminariile UCL

După meciul retur cu Young Boys, Marius Șumudică a avut un discurs realist, recunoscând superioritatea celor de la Young Boys în fața CFR-ului.

„Am întâlnit o echipă net superioară, mai bună decât noi. Trebuie să privim lucrurile în realitate și să spunem adevărul. O echipă care ne-a pus sub presiune tot timpul, atât la Cluj, cât și aici. De aceea am jucat cu 3 fundași centrali, știam forța lor de atac, cu jucători de viteză.

ADVERTISEMENT

Voiam să mergem la jocul retur cât mai mult la 0-0. Iar am marcat foarte devreme, după care ne-au supus unor presiuni. Am facilitat și noi prin niște greșeli individuale, dar, una peste alta, s-a calificat echipa mai bună și trebuie să fim realiști.

Young Boys e o echipă foarte puternică. Hai să nu uităm că, anul trecut, această echipă a bătut Leverkusen 2-0 în Germania, fără drept de apel. După care, au fost scoși de Ajax. La nivelul ăsta întâlnești echipe foarte puternice. Cu acești fani în tribune care i-au împins tot timpul. La 1-0 cântau ca și cum ei ar fi marcat.

ADVERTISEMENT

Trebuie să fim realiști, să privim lucrurile ca atare, să trecem peste acest eșec și în două zile avem un meci important de campionat, iar săptămâna viitoare ne pregătim pentru play-off-ul de Europa League, având în vedere că noi, oricum, suntem calificați în grupele Conference League.

Voiam să-l schimb pe Păun (n.r. cu Debeljuh). Voiam să-l trec pe Billel în bandă. N-am apucat. A făcut o greșeală care… n-are voie să facă o astfel de greșeală. Asta este, n-ai voie, când știi că ai galben, să dai cu piciorul în minge și să-l iei pe al doilea.

A fost într-un moment în care începusem să echilibrăm jocul. Nu se știe dacă marcam un gol, cu toate că ei au avut mai multe situații de a marca decât noi”, a declarat Marius Șumudică, la finalul meciului retur cu Young Boys.

ADVERTISEMENT