Sport

Dragoș Grigore trebuia eliminat în Rapid – FCSB! Verdictul lui Marius Avram: „Are intenția să-i facă rău”. Onea a riscat și el cartonașul roșu. Update

Răzvan Onea și Dragoș Grigore i-au atacat violent pe Florinel Coman, respectiv Andrea Compagno în Rapid - FCSB, dar Horațiu Feșnic i-a iertat de eliminare.
23.04.2023 | 21:45
Dragos Grigore trebuia eliminat in Rapid  FCSB Verdictul lui Marius Avram Are intentia sai faca rau Onea a riscat si el cartonasul rosu Update
Dragoș Grigore trebuia eliminat în Rapid - FCSB! Verdictul lui Marius Avram: „Are intenția să-i facă rău”. Onea a riscat și el cartonașul roșu. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
23-04-2023
18:44

Verdictul specialistului: Dragoș Grigore trebuia eliminat!

În pauza meciului din Giulești, Marius Avram a analizat la Digi Sport faza din minutul 28 cu atacul lui Grigore la Andrea Compagno. Fostul arbitru FIFA a concluzionat că stoperul giuleștean trebuia eliminat.

„Avem următoarele elemente: intenția de a-i face rău adversarului, intensitatea intrării, a pus în pericol integritatea fizică a jucătorului advers. VAR trebuia să intervină pentru a-l ajuta pe Horațiu Feșnic și, în opinia mea, Grigore trebuia eliminat”, a declarat Marius Avram.

Horațiu Feșnic a avut un început greu de meci în Giulești, mai ales în incendiara atmsoferă a stadionului de sub Podul Grant. „Centralul” din Cluj a trebuit să gestioneze cu mare atenție intrarea violentă a lui Răzvan Onea asupra lui Florinel Coman din minutul 4.

Răzvan Onea a riscat eliminarea în Rapid – FCSB. Intrare brutală la Florinel Coman

Starul lui FCSB a recuperat o minge în propria jumătate și a încercat să plece pe contraatac. „Șeptarul” roș-albaștrilor s-a trezit însă busculat violent de Răzvan Onea. Fundașul dreapta al gazdelor l-a luat cu fulgi cu tot pe Coman, iar tot staff-ul oaspeților a cerut cartonaș roșu.

ADVERTISEMENT

Feșnic a decis să acorde doar cartonaș galben, deși atacul lui Onea a fost extrem de brutal. Faza nu a fost verificată din camera VAR, iar acest lucru i-a înfuriat și mai tare pe cei de la FCSB. Aflat pe banca de rezerve, Billel Omrani s-a ales cu un cartonaș galben pentru proteste.

Dragoș Grigore a fost și el la un pas să ia cartonașul roșu

La scorul de 1-0 pentru Rapid, FCSB a mai solicitat un cartonaș roșu. De această dată în minutul 28 pentru Dragoș Grigore. Veteranul din defensiva lui Adrian Mutu l-a atacat cu talpa pe Andrea Compagno.

ADVERTISEMENT

Și de această dată, Feșnic a decis să îi acorde doar cartonaș galben lui Grigore, deși reluările TV au arătat că stoperul rapidist putea fi eliminat. Interesant este însă că această fază s-a analizat în camera VAR, iar colegii i-au dat credit lui Feșnic.

Mihai Stoica, îngrijorat de arbitraj înainte de Rapid – FCSB

Înaintea derby-ului din Giulești, Mihai Stoica a avertizat că se așteaptă la un joc dur din partea alb-vișiniilor. Totuși, managerul general al vicecampioanei a transmis că are încredere în valoarea lui Horațiu Feșnic, „centralul” căruia CCA i-a încredițat meciul Rapid – FCSB din etapa a 5-a a play-off-ului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Nu-mi convine ce se întâmplă, pentru că cea mai bună oportunitate pentru Rapid, de a-și rezolva temporar problemele, o reprezintă meciul cu noi. Aş fi vrut din tot sufletul să fi făcut un egal la Craiova. Sunt puţin disperaţi acum.

Dacă noi vom avea un arbitru bărbat şi corect, care să nu permită jocul la intimidare, cum a permis Chivulete la Arad, atunci cred că putem să avem şanse mari contra Rapidului. Nu neapărat să fim favoriţi în Giuleşti, că e greu…

ADVERTISEMENT

Dar dacă vom fi arbitraţi corect şi nu se va permite jocul dur, atunci avem şanse. Noi avem nişte jucători tehnici, care nu sunt de luptă, avem şi de luptă, dar nu toţi”, a explicat Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,62 este cota pentru „2 solist” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT