Sport

Mihai Stoica știe de ce Laszlo Balint are zilele numărate la Universitatea Craiova. ”Nu se potrivește”

Universitatea Craiova a câștigat primul meci în actuala ediție a SuperLigii, dar antrenorul Laszlo Balint este ca și demis. Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, nu vede nicio potrivire între cele două părți.
08.08.2022 | 19:05
Mihai Stoica stie de ce Laszlo Balint are zilele numarate la Universitatea Craiova Nu se potriveste
Laszlo Balint a câștigat derby-ul Craiovei, dar zilele îi sunt numărate pe banca Universității. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că Laszlo Balint este ca și demis de Universitatea Craiova, în ciuda victoriei 2-1 în derby-ul Băniei, cu FC U Craiova 1948.

Mihai Stoica nu vede nicio potrivire între Laszlo Balint și Universitatea Craiova

Universitatea Craiova a început gâfâind sezonul. Victoria cu FC U Craiova 1948 este prima în SuperLigă, iar poziția din clasament nu este deloc pe placul oficialilor.

ADVERTISEMENT

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate patronul Mihai Rotaru vrea să producă un șoc la echipă și este foarte probabil ca în următoarele ore să anunțe noul tehnician.

Managerul general al echipei FCSB; Mihai Stoica, este convins că acest lucru se va întâmplă, pentru că între cele două părți nu există chimie, iar jocul echipei este departe de așteptări.

ADVERTISEMENT

”Victoria a fost pe tabelă, dar doar atât. Universitatea Craiova are aceeași echipă ca anul trecut, nu a plecat jucători importanți, dar echipa s-a exprimat greoi. Între Universitatea Craiova cu Reghe și cea cu Balint e o diferență enormă.

Eu nu am văzut echipa Craiovei suferind cum a suferit cu Zorya și în derby-ul Craiovei. Eu cred că asta a contat. Nu știu dacă a fost ideea patronului să vină Balint, dar cred că e ideea lui ca să plece. 

ADVERTISEMENT

Nu poate nimeni să aducă peste patron, dar ceea ce cred că vrea să facă Mihai Rotaru e ceea ce s-a întâmplat la noi. La noi a fost demisia lui Petrea, la ei e vorba de demiterea lui Laszlo. Pe noi ne aștepta returul cu Saburtalo, iar pe ei returul cu Zorya.  Nu se potrivea Balint cu Craiova”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Sorin Cârțu: ”Nu ne place poziția pe care suntem”

Și președintele Universității Craiova, Sorin Cîrțu, a lăsat să se întțeleagă că Laszlo Balint nu va mai antrena echipa la returul cu Zorya Luhansk. Deși nu a confirmat demiterea tehnicianului, Cîrțu admite că echipa este departe de așteptări.

ADVERTISEMENT

”Nu ne place nici nouă poziția pe care suntem. Nu întâmplător apar discuții. Dacă este să luăm o decizie o discutăm în grup, nu vom reproșa ceva cuiva”, a spus Cîrțu la Digisport.

În șapte meciuri oficiale cu Laszlo Balint pe bancă, Universitatea Craiova are două victorii, una în SuperLigă și în returul cu Vllaznia din Conference League, trei remize, și două înfrângeri.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FC Zorya Luhansk: 3,70 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT