Sport

Mihai Stoica, uimit înainte de FCSB – UTA: ”Noul Wembley?”

Cu doar câteva ore înaintea meciului FCSB - UTA, Mihai Stoica s-a arătat încântat de gazonul de pe Arena Națională din Capitală.
22.01.2024 | 16:32
Cu doar câteva ore înaintea meciului FCSB - UTA, Mihai Stoica s-a arătat încântat de gazonul de pe Arena Națională din Capitală
ADVERTISEMENT

Partida din etapa a 22-a din SuperLiga se va disputa luni, 22 ianuarie, de la ora 20:00. Înaintea jocului, tehnicianul Elias Charalambous a anunțat că echipa sa este pregătită pentru a doua parte a sezonului.

Mihai Stoica încântat de gazonul de pe Arena Națională înainte de FCSB – UTA

Aflat într-o scurtă inspecție la Arena Națională înaintea întâlnirii FCSB – UTA, managerul general al ”roș-albaștrilor”, Mihai Stoica, a fost plăcut impresionat de cum se prezintăa gazonul celui mare stadion al țării.

ADVERTISEMENT

Veștile sunt foarte bune pentru vicecampioana României, în ciuda faptului că în ultimele zile în București a nins și a fost foarte frig. ”Noul Wembley? Nu. Doar Arena Națională azi”, a scris Stoica, pe contul de Instagram.

FCSB caută să își ia revanșa în fața celor de la UTA Arad. Echipa lui Mircea Rednic le-a administrat ”roș-albaștrilor” prima înfrângere a sezonului în campionat. De altfel, ultima victorie a echipei lui Gigi Becali în fața ”Puriului” datează din aprilie 2015.

ADVERTISEMENT

FCSB a avut probleme cu arbitrul Viorel Flueran

Viorel Flueran a fost delegat la centru la partida de pe Arena Națională. Acesta va fi ajutat de la linii de către asistenții Sebastian Gheorghe și Laszlo-Imre Bucsi. Al 4-lea oficial a fost desemnat Andrei Moroiță. În camera VAR se vor afla Rareș Vidican și asistentul Ciprian Danșa, în timp ce observatorul de arbitri a fost numit Eduard Dumitrescu.

Flueran a mai fost la centru la partida FCSB-ului cu Hermannstadt, scor 2-2, pe 21 septembrie 2023. ”Centralul” din Craiova a mai fost de două ori arbitru de rezervă la duelurile ”roș-albaștrilor” cu Poli Iași (2-1) și cu Hermannstadt, în tur (3-0).

ADVERTISEMENT

În Hermannstadt – FCSB, scor 2-2, Viorel Flueran i-a anulat golul lui Andrea Compagno din startul partidei pentru un posibil henț. Mai mult decât atât, ”centralul” nu a mers la marginea terenului pentru a revedea faza.

De asemenea, Flueran a fost ”centralul” duelului Oțelul – FCSB, scor 1-1, în etapa a 2-a din faza grupelor Cupei României. La scorul de 1-0 pentru FCSB, brigada acestuia i-a anulat golul lui Joyksim Dawa.

ADVERTISEMENT

Rareș Vidican este nimeni altul decât arbitrul care a fost în camera VAR la duelul Rapid – FCSB, scor 1-0 din sezon precedent. Arbitrul a fost aspru criticat pentru că nu i-a atras atenția lui Horațiu Feșnic de a le acorda cartonașe roșii lui Dragoș Grigore și Răzvan Onea după intrările asupra lui Compagno, respectiv Florinel Coman.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,15 este cota pentru „1 solist și peste 2,5 goluri” la meciul FCSB - UTA Arad