Sport

Mihai Stoica, ultimele detalii după ce Darius Olaru a fost operat a doua oară, așa cum a anunțat Fanatik: “Prima dată l-au măcelărit!”

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a anunțat că Darius Olaru a suferit și a doua operație după accidentarea din meciul cu Chindia, când s-a ciocnit cu Compagno.
27.12.2022 | 23:53
Mihai Stoica ultimele detalii dupa ce Darius Olaru a fost operat a doua oara asa cum a anuntat Fanatik Prima data lau macelarit
Compagno și Olaru se refac după accidentarea suferită în startul confruntării cu Chindia. Foto: captură video Digi Sport
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut doi jucători exponențiali în startul meciului cu Chindia, din etapa 20. Darius Olaru și Andrea Compagno au fost victimele unei accidentări horror care i-a ținut în afara gazonului în finalul stagiunii. Iar, în cazul căpitanului echipei, nu a fost singura problemă.

Mihai Stoica a dezvăluit cum merg lucrurile în cazul lui Compagno și Olaru

Erau primele minute ale meciului Chindia – FCSB de pe stadionul Ilie Oană din Ploiești. Andrea Compagno și Darius Olaru s-au ciocnit extrem de puternic și au rămas întinși pe gazon.

ADVERTISEMENT

Echipa medicală a intervenit imediat, iar cei doi jucători au fost imediat înlocuiți. Și au ajuns la spital. Unde medicii au spus că este o minune că trăiesc. Astfel că ambii au fost în imposibilitatea de a mai juca fotbal în 2022.

Au ratat partidele cu CFR Cluj și FC Botoșani. Iar în prima dintre acestea absențele s-au simțit și în ceea ce privește verdictul. Campioana în exercițiu impunându-se cu 1-0.

ADVERTISEMENT

De altfel, la finalul meciului, Mihai Stoica, managerul general al FCSB, scotea în evidență tocmai acest aspect. ”E o victorie meritată! Ne-au lipsit Compagno și Olaru”, spunea, resemnat, acesta.

N-a fost însă, așa cum aminteam, singura problemă. După cum a anunțat în exclusivitate FANATIK, în cazul lui Darius Olaru a fost nevoie și de o a doua intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

Aspect despre care a amintit astăzi, la Orange Sport, Mihai Stoica, vorbind despre situația actuală a celor doi fotbaliști. Care, în momentul de față este una dătătoare de speranțe.

”Am vorbit cu cei doi alaltăieri. Compagno încă mai este umflat. Acum a căzut ultima crustă, încă mai e umflat. Iar Olaru şi-a scos firele chiar azi.

ADVERTISEMENT

La el a fost mai complicat, el a fost operat de două ori. L-au operat din nou… Prima oară l-au ”maltrat”, l-au măcelărit. Şi a mai fost operat din nou.

Râdem, glumim, dar Olaru putea să aibă repercusiuni înfiorătoare (n.r. despre cicatrici). Au prietene de ani de zile, îi acceptă şi aşa”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

 

 

 

ADVERTISEMENT