Sport

Conducerea FRF, răspuns ironic pentru Ion Țiriac după Andorra – România 0-2: „Bine că a dormit liniștit după ce a băut apă”

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al FRF, i-a dat replica lui Ion Țiriac după criticile la adresa jocului României de la meciul cu Andorra.
27.03.2023 | 14:59
Conducerea FRF raspuns ironic pentru Ion Tiriac dupa Andorra  Romania 02 Bine ca a dormit linistit dupa ce a baut apa
Mihai Stoichiță l-a contrat pe Ion Țiriac și a luat apărarea jucătorilor lui Edi Iordănescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, a analizat victoria României din Andorra și i-a dat replica lui Ion Țiriac, după ce a spus că a închis televizorul după doar 30 de minute.

Mihai Stoichiță, ironii la adresa lui Ion Țiriac, după Andorra – România 0-2: „E bine că s-a culcat liniștit”

Oficialul FRF nu s-a ferit să se ia la trântă cu Ion Țiriac, după ce fostul mare tenismen a criticat jocul României din meciul cu Andorra. Moderatorul emisiunii GSP Live a fost cel care i-a aruncat mănușa lui Stoichiță: „Ion Țiriac a avut o declarație. A zis că s-a uitat 30 de minute și s-a culcat și că putea juca și frizerul în acest meci”.

ADVERTISEMENT

Iar Mihai Stoichiță nu s-a ferit să dea replica: „Domnul Ion are părerea lui. E bine că s-a culcat liniștit. Asta e important. Dacă se culca supărat era altceva”.

Însă nici jurnalistul nu s-a lăsat: „Păi s-a culcat la 0-0. Nu era liniștit. Cred că s-a culcat neliniștit”, / „Îți dai seama ce dulce era somnul dacă s-a trezit să bea apă și a văzut că era 2-0 pentru noi. Ce liniștit a dormit în continuare”.

ADVERTISEMENT

Cum a văzut Mihai Stoichiță meciul României din Andorra: „Campania a început așa cum trebuie. Nu spectaculos, ci eficient”

Mihai Stoichiță a încercat să găsească aspectele pozitive din jocul naționalei României: „Jucătorii au fost profesioniști. Și-au făcut treaba, și-au îndeplinit obiectivul. Au luat cele 3 puncte. Au făcut risipă de efort. E foarte important că nu avem niciun un jucător accidentat. Campania a început așa cum trebuie. Nu spectaculos, ci eficient”.

Directorul oficial al FRF are și o explicație pentru faptul că „tricolorii”  nu au învins la o diferență mai mare de scor: „Nu am marcat pentru că am fost inexacți la finalizare. Poate cu o echipă puternică nu trebuia să faci așa. Trebuie să fii mai atent când ai ocazia să finalizezi. Dar ocazii am avut. După acea eliminarea a fost mai importantă conservarea efortului și a rezultatului”.

ADVERTISEMENT

Andorrezii nu sunt însă genul de adversar care facilitează un meci cu stil de joc plăcut ochiului: „Nu știu dacă putem remarca altceva decât faptul că jucătorii au fost disciplinați din punct de vedere tactic. Nu au fost execuții spectaculoase, pentru că nu-și aveau locul cu Andorra. A fost echipă care se apăra dens. Și trebuia să fii mai preocupat de planul tactic, decât a ieși în evidență printr-o execuție spectaculoasă”.

Ce jucători l-au impresionat pe directorul tehnic al FRF: „Este omul care joacă bine oriunde îl pui”

Denis Alibec a reușit să marcheze în Andorra, iar Stoichiță l-a lăudat: „M-a impresionat risipa de efort a lui Alibec. M-a impresionat prin ce a făcut. La fel și cei de la mijloc. Nimeni nu subliniază că am jucat cu fundași care nu au mai jucat împreună. Au lucrat foarte bine împreună”.

ADVERTISEMENT

Fostul antrenor a fost impresionat însă cel mai mult de un jucător al FCSB: „Țin să remarc și că Sorescu este omul care joacă bine oriunde îl pui. Scot în evidență mai mult exprimarea grupului. Asta e foarte important în astfel de meciuri. Nu am ajuns să avem mingi aruncate în careu pentru că jucătorii au aderat la planul selecționerului”.


  • Cotă exclusivă FORTUNA: 2,26 este cota pentru „total goluri Belarus: peste 0,5” la meciul România – Belarus

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cele mai bune trei plaje din lume sunt toate în Europa
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare
Cum arată Modelul A, mașina zburătoare "scoasă din romanele SF" a companiei Alef Aeronautics
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același...
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același oraș din Mexic
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
O nouă eliminare la Power Couple. Cine sunt vedetele care au părăsit competiția
O nouă eliminare la Power Couple. Cine sunt vedetele care au părăsit competiția
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
Lia Bugnar, dezvăluirea momentului despre un actor din Clanul: Sunt leşinată după el!
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care...
În ce condiții ar lansa Putin arsenalul nuclear rusesc? Dosare militare secrete care explică principiile utilizării armelor nucleare, scurse în presă
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume