Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mihai Stoichiță, reacție surpriză. „Columbia nu mai are nicio legătură cu cea pe care o ridiculiza Cobra Ilie”

Mihai Stoichiță a analizat meciul dintre Columbia și România, iar oficialul FRF este de părere că adversara "tricolorilor" de pe Metropolitano este la un alt nivel.
27.03.2024 | 23:15
Mihai Stoichita reactie surpriza Columbia nu mai are nicio legatura cu cea pe care o ridiculiza Cobra Ilie
Mihai Stoichiță, reacție după România - Columbia 2-3. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a observat diferența de calitate dintre Columbia și România, scor 3-2. Oficialul FRF susține că naționala din America de Sud a făcut diferența prin calitatea individuală, dar și prin cea jocului de echipă.

Mihai Stoichiță, reacție surpriză. „Columbia nu mai are nicio legătură cu cea pe care o ridiculiza Cobra Ilie”

România a fost condusă cu trei goluri pe Metropolitano și a reușit să reducă din diferență pe finalul meciului prin execuțiile lui Ianis Hagi și Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță recunoaște, însă, calitatea mult mai bună pe care Columbia a arătat-o în amicalul din Spania. Oficialul FRF este de părere că valoarea sud-americanilor s-a simțit din primul minut.

“Trebuie să fim realiști și să vedem ce putem să reparăm din prima repriză și din începutul celei de-a doua. Și trebuie să păstrăm ce a fost mai bun din sfârșitul jocului. Asta este foarte important. 

ADVERTISEMENT

În prima repriză au fost net superiori. E bine că scorul nu a luat proporții și este foarte important acest lucru. Columbia nu are mai nicio legătură cu cea pe care o ridiculiza Cobra Ilie cu golul lui, acea scăriță”, a declarat oficialul FRF la FANATIK SUPERLIGA.

Adrian Ilie, exemplu pentru atacanții României

“Mi-ar plăcea să mai văd și la fotbaliștii noștri de acum să încerce astfel de execuții, nu doar să o dea tare tot timpul. Rezolvările nu vin tot timpul din forță. Vin și din improvizație, din inteligență, din inspirația momentului sau din tehnicitate.

ADVERTISEMENT

Avem jucători tehnici care trebuie să folosească asta și instinctiv. Să pui adversarul într-o situație în care să nu știe de unde a venit execuția. Cam așa a fost cu Adrian (n.r. Ilie), cu Hagi și cu toți ceilalți.

Ei au jucat foarte bine, foarte spectaculos și periculos tot timpul. Sunt o echipă care joacă un fotbal modern, agresiv, în viteză. La fiecare apropiere de poartă aveau 4-5 jucători care veneau să finalizeze. 

ADVERTISEMENT

Joacă din prima de foarte multe ori. Un element care nu era specific pentru Columbia înainte. “, a mai spus Mihai Stoichiță la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Mihai Stoichiță, reacție după România - Columbia 2-3

ADVERTISEMENT