Life

Mihai Trăistariu ar putea deveni primul român care face așa ceva! Este pregătit să dea zeci de mii de euro pentru asta

Mihai Trăistariu ar putea deveni primul român care face așa ceva! Cântărețul este pregătit să dea zeci de mii de euro pentru a se criogena în viitor.
21.08.2022 | 19:09
Mihai Traistariu ar putea deveni primul roman care face asa ceva Este pregatit sa dea zeci de mii de euro pentru asta
Mihai Trăistariu ar putea deveni primul român care face așa ceva. Cântărețul ar vrea să se criogeneze. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu s-a gândit să se criogeneze și strânge bani pentru a-și îndeplini această dorință. Cântărețul își dorește să se trezească în viitor și să trăiască în alte vremuri.

Mihai Trăistariu ar putea deveni primul român care face așa ceva. Artistul vrea să se criogeneze

Nu este prima dată când Mihai Trăistariu își ia publicul prin surprindere cu astfel de declarații. În trecut, artistul a declarat că vrea să-și cloneze mama și pisicile, iar acum vrea să fie criogenat.

ADVERTISEMENT

Fostul reprezentant al României la Eurovision a studiat acest domeniu și știe care sunt procedurile.

Cântărețul s-a documentat despre oameni care au fost criogenați și a început să se documenteze după ce a citit un articol despre un sportiv bolnav în fază terminală care a recurs la această metodă.

ADVERTISEMENT

“Criogenarea, ca și clonarea, sunt domenii controversate și puțin discutate în România. Eu am descoperit întâmplător, pe internet, subiectul, l-am studiat, am văzut că există deja oameni criogenați.”, a declarat Mihai Trăistariu la Antena 3.

Îndrăgitul artist nu vrea să apeleze la această procedură acum, ci peste mai mulți ani. În aceste momente, experții nu dispun de tehnologia necesară pentru a menține în viață o ființă atunci când este dezghețată, întrucât s-a încercat criogenarea și pe animale.

ADVERTISEMENT

“Undeva, peste ani de zile. Nu acum. (…) La ora asta nu avem tehnologia necesară să mențină în viață o ființă. Decât să mori, să fii îngropat, există și această variantă.”, a mai spus cântărețul.

În plus, Mihai Trăistariu a declarat că “nu-i place” moartea și nici înmormântarea, așa că ia în considerare criogenarea pentru atunci când va fi mai în vârstă, pe la 60 – 70 de ani.

ADVERTISEMENT

“Eu, văzând lucrurile astea și neplăcându-mi moartea – moartea clasică mă enervează și înmormântarea clasică – zic că poate fi o șansă.

Eu n-o fac decât pentru că mă fascinează viitorul și văd tehnologiile noi și îmi imaginez cum va fi peste 500-1000 de ani. (…)

Le-am spus și prietenilor apropiați. La 60-70 de ani mă criogenez.”, a adăugat el.

Cât ar putea plăti Mihai Trăsitariu dacă vrea să se criogeneze

În cazul în care își va menține această dorință și peste ani, Mihai Trăistariu va trebui să scoată zeci de mii de euro din buzunar pentru a se criogena.

Criogenarea întregului corp costă 70.000 de euro și 30.000 doar pentru cap.

“Se plătește, e vreo 70.000 de euro să-ți criogenezi tot corpul sau 30.000 de euro doar capul. Există această șansă. Sunt deja 50-60 de oameni criogenați care s-au băgat acolo.”, a mai explicat cântărețul.

La finalul lunii iulie, Mihai Trăistariu a făcut alte declarații surprinzătoare despre planurile sale de viitor. Artistul are o afacere cu apartament de închiriat pe litoral și ar vrea să fie acolo dar, în același timp, să-și susțină și concertele.

Pentru a le face pe toate, artistul s-a gândit la o soluție, și anume cea de a construi roboți. În acest fel, cântărețul își va putea duce toate sarcinile la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT