Life

Mihai Trăistariu, investiție în Piatra Neamț, unde e cetățean de onoare. Ce vrea să facă artistul

Mihai Trăistariu vrea să-și deschidă un business în orașul natal, Piatra Neamț. Ce planuri are cântărețul pentru perioada următoare.
03.10.2022 | 23:13
Mihai Traistariu investitie in Piatra Neamt unde e cetatean de onoare Ce vrea sa faca artistul
Mihai Trăistariu, business în orașul natal, Piatra Neamț. Ce planuri are cântărețul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Artistul este dispus să facă o investiție majoră în orașul în care este cetățean de onoare datorită participării la Eurovision din 2006. Ce vrea să facă artistul care în momentul de față deține 6 apartamente pe litoralul românesc.

Mihai Trăistariu, business în orașul natal, Piatra Neamț. Ce planuri are cântărețul

Mihai Trăistariu a prins gustul afacerilor și este gata să pornească un business nou în Piatra Neamț, unde s-a născut și unde este cetățean de onoare. Acolo vedeta are un teren pe care vrea să construiască o pensiune.

ADVERTISEMENT

Ideea i-a venit mulțumită veniturilor pe care le încasează prin prisma apartamentelor din Constanța. Artistul a avut vara aceasta un profit de aproximativ 30.000 de euro, dovadă că se descurcă foarte bine în afaceri.

Businessul va fi unul pe termen lung pentru că solistul plănuiește să se retragă la bătrânește în locul unde s-a născut și a copilărit.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt cetățean de onoare al orașului Piatra-Neamț, după Eurovision m-au făcut, prin 2009. Mi-au dat titlul, o medalie, o diplomă, un loc de veci, un teren de vreo 500 metri pătrați, undeva la marginea orașului.

Nu l-am văzut niciodată, dar o să merg la primărie ca să văd unde este exact, și mai am și gratuitate pe mijloacele de transport în comun, pe autobuze și pe microbuze. Spre bătrânețe, mă voi muta definitiv la Piatra-Neamț.

ADVERTISEMENT

Până atunci voi ridica pe acel teren o pensiune. Aș trăi în liniște deplină, la aer curat, mie oricum îmi place turismul, mi-a mers bine, am câștigat bani frumoși”, a declarat Mihai Trăistariu pentru ego.ro.

Mihai Trăistariu a scăpat de datorii?

Mihai Trăistariu pare să fi scăpat de problemele cu banii din ultima perioadă, după ce pandemia de coronavirus i-a blocat toate concertele și spectacolele. Și-a vândut inclusiv apartamentul din Constanța în care a stat 20 de ani.

ADVERTISEMENT

O perioadă foarte lungă de timp s-a plâns că o duce foarte greu din punct de vedere financiar și că nu mai investește nici măcar în haine. Iată că acum lucrurile s-au schimbat radical datorită turismului și activității muzicale.

ADVERTISEMENT