Life

Mihai Trăistariu naște noi controverse. Artistul își dorește un copil, însă are și o condiție: ”Prefer să îi clonez”

Mihai Trăistariu naște noi controverse cu ultimele declarații făcute. Artistul vrea să devină tată, însă are câteva condiții destul de drastice.
26.01.2023 | 18:37
Mihai Traistariu naste noi controverse Artistul isi doreste un copil insa are si o conditie Prefer sa ii clonez
Mihai Trăistariu, noi declarații controversate. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a făcut recent câteva dezvăluiri controversate, care pe mulți i-au șocat. Și nu e prima oară când se întâmplă acest lucru.

O nouă declarație controversată făcută de Mihai Trăistariu

Amintim că în trecut, Mihai Trăistariu spunea că își dorește să facă transplant de corp, în cazul în care nu va reuși să își găsească sufletul pereche.

ADVERTISEMENT

Tot atunci, el spunea că s-ar putea căsători inclusiv cu un robot, pentru a nu rămâne singur.

De această dată, Mihai Trăistariu a vorbit despre copii. Artistul spune că își dorește să devină tată, însă are câteva condiții. Deși alți artiști sau vedete celebre din România au adoptat copii, iată că Mihai Trăistariu nu e deloc interesat de așa ceva.

Artistul spune că nu concepe ideea de a crește copiii altora, în condițiile în care nu știe genetic ce moștenesc ei. Îi apreciază pe toți cei care înfiază copii, atunci când nu pot să devină părinți în mod natural, însă Mihai Trăistariu spune că el nu ar fi în stare de așa ceva.

ADVERTISEMENT

“Aș vrea să am copiii mei, nu copiii altora, pentru că nu știu genetic ce moștenesc. (…) “Nu mă încântă ideea, dar nu sunt împotrivă! Nu mă încântă ideea să înfiez un copil”, a spus artistul, adăugând că speră să găsească femeia potrivită care să îl ajute în acest sens.

Mihai Trăistariu are un plan de rezervă în cazul în care nu își găsește sufletul pereche

În cazul în care nu se va întâmpla însă acest lucru, artistul, care a împlinit recent 46 de ani, are un plan de rezervă. Mihai Trăistariu susține că dacă va exista clonarea în viitor, atunci și-ar face un copil exact ca el, pentru a-l instrui de mic.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu o să reușesc să îi am, deși o să reușesc în viață, dar n-am găsit nici femeia potrivită, prefer să îi clonez dacă va fi posibila clonarea în viitor, aș vrea să fie un copil exact ca mine, pentru că atunci am să-l instruiesc de mic”, a mai completat artistul.

Mihai Trăistariu a mai adăugat că iubește ideea de familie și că la rândul lor, părinții săi au provenit din familii numeroase.

ADVERTISEMENT

Până atunci însă, artistul speră să găsească femeia perfectă care să poată să îi ofere un copil și are mare încredere că aceasta există undeva.

ADVERTISEMENT