Life

Mihai Trăistariu și-a făcut testamentul. Cui îi rămâne averea strânsă de celebrul artist

Mihai Trăistariu și-a scris deja testamentul. Pe cine a luat în calcul cântărețul legat de banii pe care i-a adunat până acum.
08.03.2024 | 11:55
Mihai Traistariu sia facut testamentul Cui ii ramane averea stransa de celebrul artist
Mihai Trăistariu și-a scris deja testamentul. Pe cine a luat în calcul cântărețul legat de banii pe care i-a adunat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu și-a făcut testamentul. Cui îi rămâne averea strânsă de celebrul artist, care are în plan să adune mai mulți bani din meseria pe care o face de foarte multă vreme, dar și din afacerile pe care le dezvoltă.

Mihai Trăistariu și-a scris deja testamentul. Pe cine a luat în calcul cântărețul legat de banii pe care i-a adunat

Mihai Trăistariu și-a scris deja testamentul. Pe cine a luat în calcul cântărețul legat de banii pe care i-a adunat din muzică și din imobiliare. Vedeta are mai multe apartamente la malul Mării Negre pe care le închiriază în fiecare vară.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea artistul nu vrea să se oprească aici și își dorește să adune o avere de un milion de euro. Cel mai probabil în perioada următoare fostul concurent de la Eurovision are de gând să facă și alte investiții.

„Lumea mă întreabă cui vreau să las toată averea, că eu vreau ca până la 60-70 de ani să am cinci milioane de euro. La mama au fost 15 frați și la tata zece. Eu am 216 verișori, dar cunosc doar 20.

ADVERTISEMENT

Probabil în fiecare lună se mai naște câte o rudă. Un milion de euro chiar l-aș împărți la rude. Acum îmi dau seama, la 60 de ani nu vor fi vreo 500? E clar că frații vor primi, dar nu musai fraților, cât copiii și niște rude.

Vreau să îi iau pe toți la grămadă, să facem o chestie”,a mărturisit Mihai Trăistariu, în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars. Reprezentantul României la Eurovision mai are și altă variantă legată de averea sa.

ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu, detalii despre banii pentru care muncește

Celebrul artist de muzică ușoară, în vârstă de 47 de ani, vrea să înființeze un centru de cercetare pentru tratarea cancerului. Și-a jurat că va găsi leacul pentru această boală nemiloasă care i-a răpit ambii părinți.

Persoanele care suferă de cancer sunt pe lista prioritară a lui Mihai Trăistariu. De asemenea, vedeta are în plan să deschidă un centru pentru animalele care nu au stăpâni, fiind un mare iubitor al patrupedelor.

ADVERTISEMENT

„Eu mai am o variantă, de asta spuneam de un milion de euro. Dacă ar fi să fie, eu spun ipotetic. Eu de fiecare dată când visez frumos se întâmplă. Eu trebuie doar să visez frumos și se întâmplă.

Eu am încă două planuri importante pentru când voi face un milion de euro. Vreau să fac un centru de cercetare care să trateze cancerul. Mi-au murit părinții de cancer și mi-am jurat mie că trebuie să se găsească leacul”, a mai spus Mihai Trăistariu.

ADVERTISEMENT