Life

Mihai Trăistariu, sincer despre Gina Pistol: ”Sunt șocat, ea cântă foarte bine”. L-a ”curentat” pe Smiley: ”Nu excelează”

Gina Pistol s-a lansat ca și cântăreață, într-un duet de senzație cu Smiley! Are sau nu voce prezentatoarea? Ce spune Mihai Trăistariu.
28.04.2023 | 14:15
Mihai Traistariu sincer despre Gina Pistol Sunt socat ea canta foarte bine La curentat pe Smiley Nu exceleaza
Mihai Trăistariu a analizat duetul dintre Gina Pistol și Smiley. Foto: YouTube/ Facebook
ADVERTISEMENT

Gina Pistol s-ar putea să înceapă o carieră în muzică, în urma succesului de care se bucură duetul „Ne vedem noi”, melodie pe care a cântat-o cu Smiley la un concert. Mihai Trăistariu, unul din specialiștii de la noi în muzică, a analizat vocea prezentatoarei de la Chefi la cuțite, iar părerea cântărețului va uimi pe toată lumea!

Mihai Trăistariu, despre Gina Pistol cântăreața. Ce părere are despre Smiley?

Are Gina Pistol stofă de cântăreață sau nu? Partenera lui Smiley s-a remarcat în ultima perioadă nu doar cu proiectele sale în televiziune, ci și cu vocea, un talent pe care nimeni nu-l bănuia.

ADVERTISEMENT

Înainte să apară pe YouTube piesa „Ne vedem noi”, vedeta Antenei 1 a mai cântat, într-o altă apariție, în podcastul lui Horia Brenciu. Horia a fost extrem de surprins de glasul Ginei, ba chiar a felicitat-o.

În urma apariției în acel podcast, fanii au comentat prestația ei vocală, majoritatea fiind de părere că ar putea oricând să facă o carieră în acest domeniu. FANATIK l-a contactat pe Mihai Trăistariu, unul din cei mai buni muzicieni de la noi, pentru a afla dacă Gina este, într-adevăr, potrivită pentru scenă!

ADVERTISEMENT

Iar Mihai Trăistariu a rămas plăcut impresionat de ce a auzit. A spus că vocea Ginei se confundă, la un moment dat, cu cea a lui Smiley. Mihai ne-a zis că Gina are un timbru vocal plăcut. A ținut să precizeze, totodată, că nu se compară cu marile voci ale țării.

Gina Pistol și Smiley fac furori pe YouTube cu duetul lor. Are prezentatoarea voce bună sau nu?

Mihai Trăistariu susține că Gina Pistol are ureche muzicală și, chiar dacă nici ea, nici Smiley nu stăpânesc foarte bine tehnica vocală, împreună sună foarte bine. Despre prezentatoarea Chefi la cuțite, fostul finalist de la Eurovision a declarat că știe să cânte corect și are o sensibilitate aparte în glas, transmite cu multă emoție mesajul melodiei.

ADVERTISEMENT

Trăistariu nu vede o continuitate pe plan muzical în ceea ce o privește pe Gina Pistol și speră ca de acum Smiley să nu renunțe la colaborările cu artiste precum Feli Donose. 

Mihai Trăistariu: „Niciunul nu excelează cu tehnica vocală, și el știe lucrul ăsta”

„Sunt surprins plăcut de duetul lor, pentru că vocile lor se potrivesc fantastic de bine. Practic, zici că au același timbru. Sunt momente când se confundă timbrul unuia cu al celuilalt, ceea ce e interesant. 

ADVERTISEMENT

E adevărat că niciunul nu excelează cu tehnica vocală, nici Smiley, și el știe lucrul ăsta. N-a fost niciodată Marcel Pavel, dar, în schimb, se aude foarte sensibil. Piesa e sensibilă, e ceea ce se cântă acum. E în trend, să zic așa. E stilul lui cu care ne-a obișnuit. 

Faptul că a chemat-o pe scenă, e soția lui. Na, e un moment romantic acolo. Mie nu mi se pare nimic rău, nici nu văd o continuitate. Sper că nu renunță acum să îi dea piese lui Feli și să-i dea Ginei, pentru că Feli cântă, totuși, într-un mare fel. Ar fi păcat să îi facă acum albume Ginei și să nu se ocupe de vocile senzaționale ale țării”, a declarat Mihai Trăistariu în exclusivitate pentru FANATIK.

„Gina cântă corect, chiar m-a surprins”

La o primă audiție a piesei „Ne vedem noi”, Trăistariu ne-a zis că e chiar un pic șocat, pentru că nu ar fi văzut-o niciodată pe Gina Pistol în ipostaza de cântăreață.

„Eu zic că e fain. E un moment frumos, gustat de publicul de acum, și de cei tineri și de cei mai în vârstă. E o piesă reușită, cu mesaj, cântată sensibil și corect. Gina cântă corect.

Chiar m-a surprins. Nu știam că are ureche muzicală și că are glas. Dacă mă întrebi pe mine, sunt puțin chiar șocat. Pe Gina simpatica, așa cum o știm cu toții, nu mi-o imaginam niciodată cântând. 

Ea cântă foarte bine, Bineînțeles, n-are vocea Andrei sau a Paulei Seling. În schimb, cântă corect. Merge pe note și are chiar și un feeling acolo. Așa că se potrivește ce au făcut ei doi. Ei sunt amândoi carismatici și simpatici”, a completat Trăistariu, pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat...
10.000.000 € pentru Mircea Lucescu! Nu a stat pe gânduri și a luat decizia imediat
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături...
Ce tehnică avea asistenta din Galați pentru a nu fi prinsă făcând cumpărături cu carduri furate din spital
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că...
Gestul unui american care trăiește în Marea Britanie, atunci când a aflat că vorbește cu români. Toată lumea a rămas fără reacție
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2...
Schimbări majore la permise. Cine va fi obligat să îl reînnoiască la 2 ani
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același...
Doi candidați la primărie au fost împuşcaţi la câteva ore distanță în același oraș din Mexic
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să...
Un lanț românesc de restaurante renunță la toți angajații străini. ”Trebuie învățați să se spele pe mâini, sunt un dezastru”
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut...
Toți românii trebuie să știe asta. Când vor intra pensiile recalculate. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu
De la covor la fulger: cum funcționează electricitatea statică
De la covor la fulger: cum funcționează electricitatea statică
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în...
Răzvan Fodor, DEVASTAT de SEPARAREA de Irina Fodor. Ce mesaj i-a transmis în momentul despărţirii FOTO
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la...
Operațiunea a 8-a casă. Iohannis trebuia aruncat la coșul istoriei, nu propus la NATO
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este...
Țara unde se poate trăi decent cu puțin peste 2.000 de lei. Este una dintre cele mai căutate destinații turistice din lume